0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Υπαρχει θεμα στο twitter
online photo sharing
Το παιρνουμε στο χαβαλε και το τρολαρισμα βεβαια ενω θα επρεπε να τους παρουμε με τις πετρες.Η Ελλαδα να ειναι αλλη μια φορα στην κοψη του ξυραφιου και ολοι να την δειχνουν με το δαχτυλο γιατι δεν προχωραει τις μεταρρυθμισεις και αυτο το τσιρκο που κυβερναει φτιαχνει ελληνικη NASA(που λεει ο λογος).Πραγματικα δεν ξερω τι αλλο να πω με αυτα που γινονται.Ενα ειναι σιγουρο παντως."Γιατι και οι προηγουμενοι καλυτεροι ηταν?"Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: george_ στις Ιανουάριος 31, 2017, 17:28:58 μμΥπαρχει θεμα στο twitterΔεν έχω ουτε τέτοιο, ουτε facebook. Ειμαι πτωχός
Να το το προγραμμα ρε...http://www.zappit.gr/seires/epistrefei-mikro-spiti-sto-livadi/935331Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
hosting imagenes
subir fotos
Παράθεση από: Giorgos_I στις Ιανουάριος 31, 2017, 17:31:02 μμΠαράθεση από: george_ στις Ιανουάριος 31, 2017, 17:28:58 μμΥπαρχει θεμα στο twitterΔεν έχω ουτε τέτοιο, ουτε facebook. Ειμαι πτωχός Είπε ο άνθρωπος με τα 2(!!!) Rolex...
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.