Ο τσολιάς φταίει,όπως κι ο άλλος των #παραιτηθείτε,που πήγε και μου ξάπλωσε το χαμένο του κορμί στο μνημείο του άγνωστου στρατιώτη,και δεν πήγε ο τσολιάς να τον καρφώσει στον κώλο με την ξιφολόγχη.Στρατοδικείο έπρεπε να περάσουν.
Ο τσολιάς ( Ευζων - Ευζωνική φρουρά ) ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να κινήσει έστω και τα βλέφαρα. Υπάρχει όμως προστασία / φροντίδα τους, άλλος συνάδελφος με παραλλαγή.
Η φρουρά, είναι ΤΙΜΗΤΙΚΗ, δεν "φυλάει" το χρηματοκιβώτιο, αλλά το πνεύμα/ τιμή του έθνους. Πως λέγαμε "άυλοι τίτλοι" ?
Αν ο οιοσδήποτε ξαπλώσει ή προσβάλλει το μνημείο, πρέπει να τον "τακτοποιήσουν"
όλοι οι υπόλοιποι ΕΛΛΗΝΕΣ που είναι εκεί γύρω, γιατί προσβάλει τους προγόνους ΟΛΩΝ μας. Αλλά σε ένα Εθνος που έχει χάσει πλέον την ρότα του, πολιορκείται πανταχόθεν και αντί να αμυνθεί, καταργεί την γλώσσα, την αριστεία, την διάκριση, τις αξίες, και ξαπλώνει και όποιος θέλει στο μνημείο, μόνον δεινά προβλέπονται.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ.Ας πήγαινε ο πονηρός να προσβάλλει τα αντίστοιχα μνημεία άλλων χωρών, να έβλεπε πως τα προστατεύουν οι ίδιοι οι πολίτες.
ΥΓ Γειτονόπουλο, που μεγάλωσε παρέα με τα παιδιά μου, όπως εγώ με τους γονείς του, παρά την Αμερικάνική δεύτερη υπηκοότητά του, ΔΗΛΩΣΕ και αυτήν την στιγμή υπηρετεί ως Ευζων στην φρουρά. Τιμή σε αυτούς που ΜΠΟΡΟΥΝ να το κάνουν, @#$%^&*()#$% στα καθίκια που γελοιοποιούν την Ιστορία του Ελληνικού Εθνους, και τον συμβολισμό του μνημείου, όποιοι και να είναι αυτοί.