0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Charilaos στις Φεβρουάριος 28, 2013, 18:41:16 μμΠαράθεση από: ted στις Φεβρουάριος 28, 2013, 17:54:36 μμΜια εντελώς διαφορετική από το μουσείο της Mercedes στην Στουτγάρδη το οποίο και είχα επισκεφθεί πριν 4χρόνια:(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)SUPER αυτοκίνητο!!!!!!!Ήμουν μικρό παιδάκι και το ζαχάρωνα με τις ώρες στην Εγκυκλοπαίδεια του Αυτοκινήτου (μια έγχρωμη ilustration εγκυκλοπαίδεια του πατέρα μου!!!!).Όνειρο δεκαετιών!!!!Απιστευτο αυτοκινητο! Εχω κι εγω φωτογραφια απο τις προαλες που πηγα στο Porsche Museum!!
Παράθεση από: ted στις Φεβρουάριος 28, 2013, 17:54:36 μμΜια εντελώς διαφορετική από το μουσείο της Mercedes στην Στουτγάρδη το οποίο και είχα επισκεφθεί πριν 4χρόνια:(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)SUPER αυτοκίνητο!!!!!!!Ήμουν μικρό παιδάκι και το ζαχάρωνα με τις ώρες στην Εγκυκλοπαίδεια του Αυτοκινήτου (μια έγχρωμη ilustration εγκυκλοπαίδεια του πατέρα μου!!!!).Όνειρο δεκαετιών!!!!
Μια εντελώς διαφορετική από το μουσείο της Mercedes στην Στουτγάρδη το οποίο και είχα επισκεφθεί πριν 4χρόνια:(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: fatal στις Μάρτιος 01, 2013, 17:43:54 μμΠαράθεση από: Charilaos στις Φεβρουάριος 28, 2013, 18:41:16 μμΠαράθεση από: ted στις Φεβρουάριος 28, 2013, 17:54:36 μμΜια εντελώς διαφορετική από το μουσείο της Mercedes στην Στουτγάρδη το οποίο και είχα επισκεφθεί πριν 4χρόνια:(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)SUPER αυτοκίνητο!!!!!!!Ήμουν μικρό παιδάκι και το ζαχάρωνα με τις ώρες στην Εγκυκλοπαίδεια του Αυτοκινήτου (μια έγχρωμη ilustration εγκυκλοπαίδεια του πατέρα μου!!!!).Όνειρο δεκαετιών!!!!Απιστευτο αυτοκινητο! Εχω κι εγω φωτογραφια απο τις προαλες που πηγα στο Mercedes Benz Museum!! και τι περιμένεις???(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: Charilaos στις Φεβρουάριος 28, 2013, 18:41:16 μμΠαράθεση από: ted στις Φεβρουάριος 28, 2013, 17:54:36 μμΜια εντελώς διαφορετική από το μουσείο της Mercedes στην Στουτγάρδη το οποίο και είχα επισκεφθεί πριν 4χρόνια:(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)SUPER αυτοκίνητο!!!!!!!Ήμουν μικρό παιδάκι και το ζαχάρωνα με τις ώρες στην Εγκυκλοπαίδεια του Αυτοκινήτου (μια έγχρωμη ilustration εγκυκλοπαίδεια του πατέρα μου!!!!).Όνειρο δεκαετιών!!!!Απιστευτο αυτοκινητο! Εχω κι εγω φωτογραφια απο τις προαλες που πηγα στο Mercedes Benz Museum!!
Παράθεση από: time_ keeper στις Μάρτιος 01, 2013, 17:47:57 μμSorry but you are not allowed to view spoiler contents.και τι περιμένεις???(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Ειμαι Καβαλα και η καμερα ειναι Ορεστιαδα!!!
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.και τι περιμένεις???(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
με εχει ζαλισει...!!!! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.