0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Φάνη είχα το εν λόγω μοντέλου αυτοκινητου του 2010 Άσπρο με κόκκινο δέρμα full extra airscarf κλπ. Εχω την αίσθηση ότι το δικό σου είναι μετά το facelift του 2011. Μαμάτο το όχημα αλλά και το Pelagos τα σπάει. Ωραίος!!! Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δυο θέματα για σχολιασμό στη συγκεκριμένη φωτό.Κατ’ αρχας πού τη βρήκε την όρεξη,στη πάνω σειρά τα ρολόγια με το μπρασελέ,να βγάζει τα μπρασελέ για να τα περάσει στο τιμόνι.Και το δεύτερο,στο δεξί του χέρι φοράει two tone gmt με πράσινο dial ή είναι ολόχρυσο και απλά είναι ο φωτισμός τέτοιες;Αν είναι two tone έχει βγάλει η rolex δίχρωμο gmt με πράσινο;Δε το θυμάμαι.
Μήπως είναι αυτό; (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
εγώ βρήκα αυτό αλλά το ref παραπέμπει σε μαύρο καντράν..
262 kHzΔύο ρολόγια που ανήκαν σε δύο καλούς φίλους από εδώ μέσα και χαίρομαι που έχουν έρθει στα χέρια μου!Σημείωση... Που να χτυπιέστε ανάποδα δεν σας τα δίνω πίσω
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.