0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μπα ένα κουμπί πάτησα. Απλά το βρίσκω ενδιαφέρον. Ξεμυαλίστηκα από κάποια παλιόπαιδα εδώ γύρω...
Παράθεση από: Elio5 στις Σεπτέμβριος 01, 2012, 11:47:03 πμΜπραβο γιαννη!Με έφαγες να ανοίξω το κουτί και το άνοιξα (με καθυστέρηση 4,5 μηνών). Εντυπωσιακό αλλά είμαι άσχετος. Ωραία αίσθηση πάντως έστω και με σχετικά φτωχό αποτέλεσμα. Θα δείξει.
Μπραβο γιαννη!
Παράθεση από: vord στις Σεπτέμβριος 01, 2012, 11:55:03 πμΠαράθεση από: Elio5 στις Σεπτέμβριος 01, 2012, 11:47:03 πμΜπραβο γιαννη!Με έφαγες να ανοίξω το κουτί και το άνοιξα (με καθυστέρηση 4,5 μηνών). Εντυπωσιακό αλλά είμαι άσχετος. Ωραία αίσθηση πάντως έστω και με σχετικά φτωχό αποτέλεσμα. Θα δείξει.Δεν ξερω τι λες....Η φωτο ειναι νετ, δειχνει σωστα το ρολοι....τι αλλο θες....? Πειραματισμό θέλει και διαβασμα... Θα δεις οτι θα βελτιωθεις πολυ....Keep on walking....
Ε δείξε και λίγο βέσπα βρε Πάνο. Μόνο για το χαμαλίκι την έχεις;
Παράθεση από: grecellin στις Σεπτέμβριος 02, 2012, 17:36:45 μμΕ δείξε και λίγο βέσπα βρε Πάνο. Μόνο για το χαμαλίκι την έχεις;Πλάκα στην πλάκα, το αγαπημένο μου βεσπονι δεν το έχω φωτό και είναι και στον τίτλο του θέματος.Μια και είμαι ακόμα στην τσάρκα να μια..(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.