0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καταλαβαίνω τι εννοεις. Εγω το εχω προσπαθήσει, και σιγά σιγά θα τα καταφέρω να μείνω με 3 ρολόγια και ας με κοροιδευετε όλοι .Τώρα εχω 2Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γιατί θα γίνει πάρτυ ?Θα βγουν στις αγγελίες σου δυνατά κομμάτια, για να πάρεις τα επόμενο
Ωραια Χρηστο. Τη φαση με το πανερι πως τη βλεπεις?Σε τι κατασταση ειναι ο ερωτας σας?
Φίλε αρχίζω να φτάνω σε μια φάση που ότι αγοράζω από εδώ και πέρα όπως και ότι έχω και δεν είναι για πούλημα, δεν πρόκειται να τα δώσω.Οι κινήσεις μου πλέον θα είναι στοχευμένες και στόχος μου είναι να πάρω ένα ακόμα "καλό" ρολόι και μετά φρένο αν όχι χειροφρενο. Τουλάχιστον στις αξίες αυτές.Δεν ξέρω αν το σκέφτομαι σωστά ή όχι αλλά σκέφτομαι να δώσω όλα τα ρολόγια μου αξίας 500 έως 1500 και να πάρω δύο θεωρητικά "καλύτερα" (το ένα το πήρα ήδη) να κάνουν παρέα στο seamaster του πατέρα μου και όλα τα άλλα να είναι σαν τα Seiko, citizen, Casio, projects κλπ που ήδη έχω.Βέβαια ποτέ μην λες ποτέ αλλά...
Πόσο μα πόσο μου αρέσει το citizen
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.