0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σημερινές φωτογραφίες απο τη γιάφκα του Οικονικου με τα όπλα ολικής χρεωκοπίας (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Είναι αυτή η φάση που δεν έχεις πάει διακοπές ακόμα και από τη βαρεμάρα προσπαθεις να κάνεις το hamster σου ωρολογοφιλο...Δεν φάνηκε βέβαια να τον ενδιαφέρει πολύ τον κύριο Κεφτέ.
...και εσείς επιφυλακή, και δεν ξέρετε πως να περάσετε την ώρα σας, ε ?Και εγώ επιφυλακή, επιμελητεία πλήρους υποστήριξης. Ασκήσεις ετοιμότητας και ικανότητας
Αφού δεν σου είχε κανα στιλέτο στο λαρύγγι οσο το κοιταζες, πάλι καλά Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
το φόραγα από πρίν
Λίγα ακόμα ρολόγια να είχαμε
Σωστα.... Τι αλλο θα φορουσε στο σπιτι καποιος....
Δε τον βλέπω "ζεστό"
Καταρχάς να τα εκατοστήσεις. Τα ρολόγια φυσικά και δεν ξέρω αν είναι καν ευχή. Δεύτερον στην τριθέσια θα βάζεις Ω, Ρολεξ και πρότζεκτ.Τα αυτονόητα θα λέμε βρε?
Συμφωνώ... Μου τα σκάλισε ο wag
πόσα χρόνια ζουν?
Και εμενα το ίδιο μου κάνουν εδώ φίλε. Τα βρίσκω άλλου για αλλού. Μάλλον μας τρολλαρουν
Αγοράζεις άλλο,κάθε 2 χρονια?
Φαντάζομαι κάποιος που θέλει να έχει συνέχεια αγοράζει άλλο ναι.Προσωπικά δεν έχω αγοράσει ποτέ απλά κάπως συμβαίνει και καταλήγω με χάμστερ
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.