0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Νίκο αν και δεν έχω δει από κοντά glycine, νομίζω ότι είναι πολύ ωραία ρολόγια και ίσως παρεξηγημένα.Από τη μουντή βροχερή και κρύα λίμνη Πλαστήρα.
Με τον ανιψιό μου σήμερα όλη μέρα!
Αντε, προπονείσαι Ετσι ξεκινάει ο κόσμος, από ανήψια, και καταλήγει με ..............παιδιά. Ειδες, εύκολη δουλειά είναι Εχουν αόρατο ιό, και σε κολλάνε.........πατρικά συναισθήματα
Με τον ανιψιό μου σήμερα όλη μέρα!Το δωράκι του ο Κεραυνός Μακουΐν!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στα ανίψια μου χρωστάω την ευτυχία και την ηρεμία μου!Τα ανίψια μου είναι ο λόγος που δεν εχω κάνει δικά μου παιδιά....
Oh i see what you did there
Να τα χαίρεσαι φίλε μου. Για να μιλάς έτσι είμαι σίγουρος ότι και εκείνα είναι τυχερά.
Δεν στο επιτρέπω. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Δεν πρέπει να είσαι ευτυχής και ήρεμος. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Πρέπει να μπείς στην πραγματική ζωή. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
Πολύ ωραίο, καλορίζικο, τέτοιο δεν είχες ξανα
Δηλώνω ερωτευμένος..(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.