0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οι ρέπληκες είναι σκουπιδαριά.. τουλάχιστον.Το μόνο που μπορούν να είναι χρήσιμες είναι να γελάμε με τους τσαρλατάνους που υποστηρίζουν ότι φοράνε πχ γνήσιο pp και η εργασία τους δεν ξεπερνά το 1000ρικο μηνιαίως και οδηγούν peugeot 2Και έχουν νοοτροπία ποζεριούΕπίσης είναι καλές για σκοποβολή ή για κάποιον που θέλει να ασχοληθεί με σέρβις κλπ Για να λέμε την αλήθεια όλα τ'αλλα ..Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Επιτέλους με το σωστό λουρί(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Μην αλλάξεις λουράκι μέχρι το τέλος του καλοκαιριού.....Αναδεικνύει το ρολόϊ τέρμα....και του πάει πάρα πολύ!!!!Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σημερα το πηρες;;;Γιατι μου εδειξε κ εμενα ενα τετοιο σε μαυρο(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
NiceeeeeeΠολύ πρώτο. Νομίζω βρήκες το καταλληλότερο.Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
Ναι boss σήμερα
Με γεια μας !!!!-Δες αυτο το καφε τι ωραιο που ειναι-Το έχουμε με λευκό γαζί;;;-Δες αυτο το μπλε τι ωραιο ειναι-Το έχουμε με λευκό γαζί;;;-Δες και αυτο που πηρε ο Νικος σημερα-Το έχουμε σε μαύρο με λευκό γαζί;;;
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.