0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οι ρέπληκες είναι σκουπιδαριά.. τουλάχιστον.Το μόνο που μπορούν να είναι χρήσιμες είναι να γελάμε με τους τσαρλατάνους που υποστηρίζουν ότι φοράνε πχ γνήσιο pp και η εργασία τους δεν ξεπερνά το 1000ρικο μηνιαίως και οδηγούν peugeot 2Και έχουν νοοτροπία ποζεριούΕπίσης είναι καλές για σκοποβολή ή για κάποιον που θέλει να ασχοληθεί με σέρβις κλπ Για να λέμε την αλήθεια όλα τ'αλλα ..Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Επιτέλους με το σωστό λουρί(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Μην αλλάξεις λουράκι μέχρι το τέλος του καλοκαιριού.....Αναδεικνύει το ρολόϊ τέρμα....και του πάει πάρα πολύ!!!!Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σημερα το πηρες;;;Γιατι μου εδειξε κ εμενα ενα τετοιο σε μαυρο(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
NiceeeeeeΠολύ πρώτο. Νομίζω βρήκες το καταλληλότερο.Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
Ναι boss σήμερα
Με γεια μας !!!!-Δες αυτο το καφε τι ωραιο που ειναι-Το έχουμε με λευκό γαζί;;;-Δες αυτο το μπλε τι ωραιο ειναι-Το έχουμε με λευκό γαζί;;;-Δες και αυτο που πηρε ο Νικος σημερα-Το έχουμε σε μαύρο με λευκό γαζί;;;
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.