Κόψτε χαρτάκι παίδες γιατί περνούν κάτι σκέψεις κάποια στιγμή να το δώσω αλλά όχι ακόμα.
Αν δώσω και κάποια άλλα που σκέφτομαι μετά ίσως και αυτό για κάτι αρκετά καλύτερο αλλά και πάλι βλέπω να το μετανιώνω τελευταία στιγμή.
Μην σκέφτεσαι να δώσεις το aquis γιατί πολύ απλά είναι σκυλί μαύρο σε ποιότητα-φινήρισμα-σερβίρισμα και δικό του στύλ,δηλαδή απλά άψογη κίνηση αγοράς.
Επίσης ακριβό να αγοραστεί με κακή μεταπώληση οπότε ξανασκέψου να πουλήσεις κάτι άλλο
(+Πράσινο bezel,dial..)
Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Φίλε μου πραγματικά είναι το τελευταίο ρολόι της συλλογής μου που θα έδινα μετά από ένα Ω vintage που έχω.
Και τα δύο έχουν μεγάλη συναισθηματική αξία για εμένα, το καθένα για τους δικούς του λόγους.
Απλά επειδή είμαι σε μια φάση αναβάθμισης των ρολογιών μου και επειδή δεν μπορώ να τα κρατήσω όλα και λόγω χρημάτων αλλά και γιατί νιώθω να με κουράζουν τόσα ρολόγια που στο τέλος δεν θα φοριούνται, κάνω μια σκέψη να κρατήσω τα χαμηλού μπάτζετ (έως 300 + ευρώ) για beaterακια και για να έχουν κάτι να φοράνε οι μικροί όταν μεγαλώσουν και τα υπόλοιπα (Fortis, Hamilton και τελευταίο ίσως το aquis) να γίνουν ένα moonwatch και ένα seamaster 300 ή ένα Tudor bb που θα κάνουν παρέα στο vintage Ω του πατέρα μου.
Και να το δώσω κάποια στιγμή δεν θα ζημιωθω γιατί το πήρα πριν αρχίσουν οι αυξήσεις.