0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Wagner669 στις Ιούνιος 10, 2020, 23:43:24 μμΠαράθεση από: Evangelos στις Ιούνιος 10, 2020, 23:38:19 μμΠαράθεση από: w@tcher στις Ιούνιος 09, 2020, 16:53:40 μμΠαράθεση από: Alexandros00 στις Ιούνιος 08, 2020, 19:06:22 μμΠαιδια κοιτάξτε λουρι που θα του φορέσω....Κολαση λέμε (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑυτό το ρολόι είναι η κυριολεξία της έκφρασης του γ@μησες τα ράμματα. Αν αφαιρέσεις τα ράμματα, όλοι ξέρουμε με τι μοιάζει...Άλεξ είσαι kinky... κι εμένα με μ**νί μου μοιάζει η αλήθεια είναι.. Αλέξανδρε, μήπως το αγόρασες με καπέλο;Ξέρεις το μ**ί καπέλο!!!
Παράθεση από: Evangelos στις Ιούνιος 10, 2020, 23:38:19 μμΠαράθεση από: w@tcher στις Ιούνιος 09, 2020, 16:53:40 μμΠαράθεση από: Alexandros00 στις Ιούνιος 08, 2020, 19:06:22 μμΠαιδια κοιτάξτε λουρι που θα του φορέσω....Κολαση λέμε (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑυτό το ρολόι είναι η κυριολεξία της έκφρασης του γ@μησες τα ράμματα. Αν αφαιρέσεις τα ράμματα, όλοι ξέρουμε με τι μοιάζει...Άλεξ είσαι kinky... κι εμένα με μ**νί μου μοιάζει η αλήθεια είναι..
Παράθεση από: w@tcher στις Ιούνιος 09, 2020, 16:53:40 μμΠαράθεση από: Alexandros00 στις Ιούνιος 08, 2020, 19:06:22 μμΠαιδια κοιτάξτε λουρι που θα του φορέσω....Κολαση λέμε (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑυτό το ρολόι είναι η κυριολεξία της έκφρασης του γ@μησες τα ράμματα. Αν αφαιρέσεις τα ράμματα, όλοι ξέρουμε με τι μοιάζει...Άλεξ είσαι kinky... κι εμένα με μ**νί μου μοιάζει η αλήθεια είναι..
Παράθεση από: Alexandros00 στις Ιούνιος 08, 2020, 19:06:22 μμΠαιδια κοιτάξτε λουρι που θα του φορέσω....Κολαση λέμε (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑυτό το ρολόι είναι η κυριολεξία της έκφρασης του γ@μησες τα ράμματα. Αν αφαιρέσεις τα ράμματα, όλοι ξέρουμε με τι μοιάζει...Άλεξ είσαι kinky...
Παιδια κοιτάξτε λουρι που θα του φορέσω....Κολαση λέμε (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και έλεγα τι μου θυμίζει αυτό το λουράκι τι μου θυμίζει αυτό το λουράκι.Το τέρας από το Silent Hill (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)https://flickdirect.com/movie-review/875/silent-hill-revelation-3d/movie.ashx
Προσπάθησα να το πιάσω μισό να φωσφοριζει μισό όχι (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.