0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Πολύ ωραίο!
Ποιο είναι αυτό το citizen ρε φίλε, είναι φανταστικό ρολόι !!!
Casio VS Citizen (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ευχαριστώ αλλά οκ στην εποχή μας με τα φίλτρα κτλ όλα αυτά εύκολα είναι
Παράθεση από: ^Deadly_Sin^ στις Απρίλιος 30, 2020, 14:38:29 μμΕυχαριστώ αλλά οκ στην εποχή μας με τα φίλτρα κτλ όλα αυτά εύκολα είναι (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Μόνο εγώ δε μπορώ (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: oikonikos στις Απρίλιος 30, 2020, 14:42:10 μμΠαράθεση από: ^Deadly_Sin^ στις Απρίλιος 30, 2020, 14:38:29 μμΕυχαριστώ αλλά οκ στην εποχή μας με τα φίλτρα κτλ όλα αυτά εύκολα είναι (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Μόνο εγώ δε μπορώ (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Κατέβασε στο κινητό το pixlr ή το light room και κάνε δοκιμές, τουλάχιστον τα βασικά σε λίγη ώρα θα τα παίζεις στα δάχτυλα
Παράθεση από: ftir στις Απρίλιος 30, 2020, 13:09:26 μμκοκκινοι δεικτες (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: Taylor 1981 στις Απρίλιος 30, 2020, 14:10:43 μμCasio VS Citizen (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας TapatalkMDV-106 <3
Παράθεση από: oikonikos στις Απρίλιος 30, 2020, 13:26:55 μμΠαράθεση από: ftir στις Απρίλιος 30, 2020, 13:09:26 μμκοκκινοι δεικτες (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.