Ο Αλέξανδρος και ο Addicted που το έχουν νομίζω ότι μπορούν να βεβαιώσουν ότι είναι ΠΟΛΥ πιο όμορφο από τις φωτογραφίες.
Το ρολόι και για τα δικά μου γούστα είναι πολύ ωραίο. Αν και στυλιστικά μάλλον έχω "απομακρυνθεί" από το είδος (sorry Μάριε, κερνάω καφέ

), το συγκεκριμένο με την διχρωμία (κι όχι μόνο) μου έκανε κλικ από τις φώτο του Αλέξανδρου κι έτσι δεν το πολυσκέφτηκα. Είχα έναν μικρό ενδοιασμό για negative display, αλλά κι αυτό ξεπεράστηκε γρήγορα και δεν το μετάνιωσα καθόλου. Μια χαρά έχω προσαρμοστεί κι από άλλα με ανάλογη οθόνη που έχω δει, μεταξύ των οποίων και G-SHOCK, είναι ανώτερη. Πάντα, φυσικά, με την υποσημείωση ότι τα κριτήρια είναι σε μεγάλο βαθμό υποκειμενικά. Για το θέμα βάρους και όγκου, παραδόξως με όσα διάβασα, δεν πολυαιθάνομαι ότι το φοράω (ίσως παίζει ρόλο ότι δεν το βγάζω από τον καρπό κι έτσι το συνήθισα), ενώ και σε ένα νορμάλ αντρικό καρπό κάθεται μια χαρά. Τέλος, δεν το λες και φτηνό για την κατηγορία του, αλλά στα ρολόγια, κακά τα ψέμματα, αγοράζεις @αύλα, οπότε η συζήτηση ίσως δεν έχει πολύ νόημα. Απευθύνομαι σε άτομα που ειδικά αυτό το αντιλαμβάνονται, θαρρώ

Συμφωνώ ότι θα μπορούσε, ου μην και όφειλε, να είναι ηλιακό.