0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρες «ελεύθεροι πολιορκημένοι»!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: aris2176 στις Μάρτιος 22, 2020, 10:52:02 πμΚαλημέρες «ελεύθεροι πολιορκημένοι»!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using TapatalkΚαι τα 3 πρέπει να κουβαλάνε κάποια ιστορία, σωστά;
Του πάει τέλεια αυτό το λουράκι!!Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: w@tcher στις Μάρτιος 22, 2020, 10:55:52 πμΠαράθεση από: aris2176 στις Μάρτιος 22, 2020, 10:52:02 πμΚαλημέρες «ελεύθεροι πολιορκημένοι»!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using TapatalkΑπό το μουσείο της Seiko?Να τα χαίρεσαι Άρη! Θέλω να τα δω και από κοντά...ΑπόστολοςΣυμφωνώ... Ένα και ένα!!!Θα ήθελα και των πολύ να τα δω
Παράθεση από: aris2176 στις Μάρτιος 22, 2020, 10:52:02 πμΚαλημέρες «ελεύθεροι πολιορκημένοι»!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using TapatalkΑπό το μουσείο της Seiko?Να τα χαίρεσαι Άρη! Θέλω να τα δω και από κοντά...Απόστολος
Παράθεση από: aris2176 στις Μάρτιος 22, 2020, 10:52:02 πμΚαλημέρες «ελεύθεροι πολιορκημένοι»!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using TapatalkΕνταξει, δωσε μου μονο 2 απο τα τρια...ή και μονο 1 οποια θες!!!!
Βεβαιως Νικόλα!Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: oikonikos στις Μάρτιος 22, 2020, 13:30:12 μμΩραίο ρολόι το Orient.Και το πράσινο είναι ένα από τα αγαπημένα μου χρώματα.
Παράθεση από: oikonikos στις Μάρτιος 22, 2020, 13:30:12 μμΔυσκολευομαι να πιστεψω οτι εχεις τετοιο χερακι...Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.