0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Από την οικογενειακή φωτο, ποιο είναι το τρίτο?
Παράθεση από: george_ στις Δεκέμβριος 26, 2019, 16:53:16 μμΑπό την οικογενειακή φωτο, ποιο είναι το τρίτο?BN0190-82E με after-market σιλικόνηSorry but you are not allowed to view spoiler contents.
Παράθεση από: Spyoly στις Δεκέμβριος 26, 2019, 11:41:50 πμΣήμερα φαίνεται ότι η μέρα ανήκει στη CITIZENECO DRIVE GMT 200m και προσιτή τιμή τι άλλο να ζητήσει κανείς από ένα καθημερινό ρολόι (εκτός από την επιστροφή του από το καρπό του γιου μου πάλι πίσω στο δικό μου 😄)Reference number;;;Γιατι δειχνει ωραιο και θελω να το ψαξω λιγο
Σήμερα φαίνεται ότι η μέρα ανήκει στη CITIZENECO DRIVE GMT 200m και προσιτή τιμή τι άλλο να ζητήσει κανείς από ένα καθημερινό ρολόι (εκτός από την επιστροφή του από το καρπό του γιου μου πάλι πίσω στο δικό μου 😄)
Παράθεση από: Wagner669 στις Δεκέμβριος 26, 2019, 16:51:34 μμΠαράθεση από: Spyoly στις Δεκέμβριος 26, 2019, 11:41:50 πμΣήμερα φαίνεται ότι η μέρα ανήκει στη CITIZENECO DRIVE GMT 200m και προσιτή τιμή τι άλλο να ζητήσει κανείς από ένα καθημερινό ρολόι (εκτός από την επιστροφή του από το καρπό του γιου μου πάλι πίσω στο δικό μου 😄)Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.Reference number;;;Γιατι δειχνει ωραιο και θελω να το ψαξω λιγοb876-s005213
Παράθεση από: Spyoly στις Δεκέμβριος 26, 2019, 11:41:50 πμΣήμερα φαίνεται ότι η μέρα ανήκει στη CITIZENECO DRIVE GMT 200m και προσιτή τιμή τι άλλο να ζητήσει κανείς από ένα καθημερινό ρολόι (εκτός από την επιστροφή του από το καρπό του γιου μου πάλι πίσω στο δικό μου 😄)Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.Reference number;;;Γιατι δειχνει ωραιο και θελω να το ψαξω λιγο
Σήμερα φαίνεται ότι η μέρα ανήκει στη CITIZENECO DRIVE GMT 200m και προσιτή τιμή τι άλλο να ζητήσει κανείς από ένα καθημερινό ρολόι (εκτός από την επιστροφή του από το καρπό του γιου μου πάλι πίσω στο δικό μου 😄)Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
Ωραίος!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.