0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: theodoxos στις Δεκέμβριος 12, 2019, 16:44:52 μμαν τις κάνει μόνο αόρατες τη βάψαμε...Ανδρέα, όταν λέμε αόρατες εννοούμε ότι ακόμα θα τρέχουν -μπουχός δηλαδή-.Αυτά έχει η αμμωνία, δεν μπορείς να πάρεις ανάσα, θέλει ανοιχτό χώρο ή μάσκα κατάλληλη και με σεβασμό, ακόμα και τα μάτια δακρύζουν ποτάμι.
αν τις κάνει μόνο αόρατες τη βάψαμε...
Δοκιμαζοντας το Macro mode στο Huawei P30 που πηρα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: Spyoly στις Δεκέμβριος 15, 2019, 16:26:27 μμΕγώ αν και το αν θα διάλεγα το εξπλορερ δεν μπορώ να μην θαυμάσω και τα δύο το ίδιο... ΠανέμορφαΣτάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Alexandros00 στις Δεκέμβριος 15, 2019, 16:31:05 μμΠαράθεση από: Spyoly στις Δεκέμβριος 15, 2019, 16:26:27 μμΕγώ αν και το αν θα διάλεγα το εξπλορερ δεν μπορώ να μην θαυμάσω και τα δύο το ίδιο... ΠανέμορφαΣτάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑλέξανδρε έχω φίλους με ακριβά γούστα, εγώ πλέον μόνο μπαταρίες
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.