0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δικό σου είναι,και ότι θέλεις κάνεις βέβαια,αλλά κατά τη γνώμη μου ειδικά στα vintage δεν είναι σωστό να γίνονται custom παρεμβάσεις.
Παράθεση από: Alexspat στις Νοέμβριος 23, 2019, 16:05:02 μμΑυτά που βλέπω στα 1,5.....22,5......και 54, προφανώς είναι ........σκονίτσες. Δεν υπάρχει περίπτωση να το έχεις....................κτυπησει.
Ωραία,άλλαξες το τζαμακι?
Παράθεση από: george_ στις Νοέμβριος 24, 2019, 15:45:26 μμΩραία,άλλαξες το τζαμακι?Όχι ακόμα Γιώργο,ούτε για σέρβις δεν το έχω στείλει. Σύντομα όμως Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Alexandros00 στις Νοέμβριος 24, 2019, 16:00:46 μμΠαράθεση από: george_ στις Νοέμβριος 24, 2019, 15:45:26 μμΩραία,άλλαξες το τζαμακι?Όχι ακόμα Γιώργο,ούτε για σέρβις δεν το έχω στείλει. Σύντομα όμως Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤετοια οπισθια ... Τζενιφερ μονο... οεοΣτάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άστα να πάνε βαιε...και είμαι κάι καθαρά οπίσθιος τύπος Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Alexandros00 στις Νοέμβριος 24, 2019, 16:11:33 μμΆστα να πάνε βαιε...και είμαι κάι καθαρά οπίσθιος τύπος Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚάθεσαι πάντα τελευταίος στην ουρά ?
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.