0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πάντως το έχεις φτιάξει πολύ όμορφο φίλεΣτάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Rubber δεν κατάφερα να βάλω.Στην επόμενη παραγγελία, ελπίζω να βρω rubber να του ταιριάξω.
Vostok και μπρασελέ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Χαίρομαι που σας αρέσει.Η κάσα είναι η 100 και το dial είναι το 843 (κωδικός 100843).Το bezel και το bezel insert είναι after market.Νομίζω τα έχω ξαναγράψει σε άλλο post. Αγοράστηκε έτοιμο από έναν μπάρμπα Σουηδό που κάνει αυτή τη δουλειά. Αγοράζει από τον meranom το ρολόι και από τρίτους bezel και κάποιο λουράκι ή nato. Σου το στέλνει χωρίς χρέωση και η τιμή βγαίνει στα 153 € περίπου. Το bezel είναι πολύ ποιοτικό. Το δικό μου είχε δερμάτινο λουράκι της geckota. https://www.klockanett.se
Με καινούργιο λουράκι, νομίζω αυτό του ταιριάζει μια χαρά (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.