Αποστολέας Θέμα: Φωτογραφίες μας....  (Αναγνώστηκε 2576543 φορές)

0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Alexandros00

• Επισκέπτης
Απ: Φωτογραφίες μας....
« Απάντηση #18990 στις: Οκτώβριος 21, 2019, 15:59:20 μμ »
Ευτυχώς στα αυτοκίνητα ακομα δεν δίνουν κουτί!

Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Νίκο στη BMW όταν δούλευα πριν δώσω το αυτοκίνητο,τον περίμενε μια συσκευασία με κρασί κάποιας αξίας, θα ερχόταν πάντα απόγευμα κάποια ώρα της διαλογής τού για να του παραδώσω το αμάξι σε ένα διάστημα τουλάχιστον μιας ώρας και να του δώσω τα συγχαρητήρια μου για την επιλογή του.
Επειδή στα ρολόγια όλα αυτά δεν γίνονται προφανώς, ε ας δείξουμε την ευγνωμοσύνη μας στον καταναλωτή με άλλους τρόπους. Π. Χ μια καλύτερη συσκευασία στο ρολόι τού

Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος sub50

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #18991 στις: Οκτώβριος 21, 2019, 15:59:35 μμ »
Λοιπόν, είναι απλά τα πράγματα.
Ο καθένας προφανώς και έχει διαφορετικό κριτήριο.
Και το λέω εντελώς καλοπροαίρετα.
Άλλος προτιμάει αυτό...

και άλλος αυτό...

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
My way...

Αποσυνδεδεμένος Ευρυάναξ

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #18992 στις: Οκτώβριος 21, 2019, 16:01:30 μμ »
Λοιπόν, είναι απλά τα πράγματα.
Ο καθένας προφανώς και έχει διαφορετικό κριτήριο.
Και το λέω εντελώς καλοπροαίρετα.
Άλλος προτιμάει αυτό...

(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

και άλλος αυτό...

(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Εγω παλι , βολευομαι και με την ρολογαρα και το κουτι του ΑΛΛΑ και τα 2 πιατα ε; Μην ξεχαστουμε

Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Να ευχαριστησω τη νονα μου , Λουκρητια Βοργια .

nicolasg

• Επισκέπτης
« Απάντηση #18993 στις: Οκτώβριος 21, 2019, 16:03:46 μμ »
Κρασι + οδηγηση? Αν είναι δυνατόν

Τες πα, εμενα μου προκαλούν αρνητική εντύπωση, σαν να προσπαθούν να δώσουν τεχνητη αξία στο αντικείμενο επειδή δεν έχει οση πρέπει.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #18994 στις: Οκτώβριος 21, 2019, 16:07:30 μμ »
Κρασι + οδηγηση? Αν είναι δυνατόν

Τες πα, εμενα μου προκαλούν αρνητική εντύπωση, σαν να προσπαθούν να δώσουν τεχνητη αξία στο αντικείμενο επειδή δεν έχει οση πρέπει.

Η ακριβώς το αντίθετο Νίκο, προσπαθούν να κάνουν τον καταναλωτή να νιώσει όπως ακριβώς πρέπει,ότι πήρε μια BMW.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος sub50

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #18995 στις: Οκτώβριος 21, 2019, 16:08:21 μμ »
Αλέξανδρε, εμένα τα πολλά τριγύρω με τρομάζουν λίγο σαν καταναλωτή.
Μην ξεχνάς, υπάρχουν πολύ φτηνές μάρκες ρολογιών που για να κρατήσουν κάπως την τιμή, δίνουν μαζί την Άρτα και τα Γιάννενα.
5 ανταλλακτικά λουριά, θήκες ταξιδίου κλπ.

Και μια και ανέφερες παράδειγμα από αντιπροσωπίες αυτοκινήτων, παλιότερα πήγαινα σε μια συγκεκριμένη αντιπροσωπία που κάθε φορά που έμπαινε μέσα το αυτοκίνητο μου το επέστρεφαν πλυμένο και με κέρναγαν και καφέ.

Μια μέρα, μετά από αλλαγή λαδιών, μου το επέστρεψαν τρακαρισμένο από όλη τη δεξιά πλευρά και το είχαν παρκάρει δίπλα σε τοίχο για να μην το δω.
Μετά που άλλαξα συνεργείο, ανακάλυψα ότι δεν άλλαζαν και τα λάδια κάθε χρόνο.
Τι να το κάνω το πλύσιμο και τον καφέ.

Αλλά όπως είπα, αυτά όλα είναι προσωπικά πιστεύω και είναι απόλυτα κατανοητό ο κάθε ένας να λειτουργεί διαφορετικά.

Παρά ταύτα, το κουτί του ζενίθ σου τα σπάει, έτσι για να μην έχουμε και παρανοήσεις!  ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
My way...

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #18996 στις: Οκτώβριος 21, 2019, 16:13:19 μμ »
Αλέξανδρε, εμένα τα πολλά τριγύρω με τρομάζουν λίγο σαν καταναλωτή.
Μην ξεχνάς, υπάρχουν πολύ φτηνές μάρκες ρολογιών που για να κρατήσουν κάπως την τιμή, δίνουν μαζί την Άρτα και τα Γιάννενα.
5 ανταλλακτικά λουριά, θήκες ταξιδίου κλπ.

Και μια και ανέφερες παράδειγμα από αντιπροσωπίες αυτοκινήτων, παλιότερα πήγαινα σε μια συγκεκριμένη αντιπροσωπία που κάθε φορά που έμπαινε μέσα το αυτοκίνητο μου το επέστρεφαν πλυμένο και με κέρναγαν και καφέ.

Μια μέρα, μετά από αλλαγή λαδιών, μου το επέστρεψαν τρακαρισμένο από όλη τη δεξιά πλευρά και το είχαν παρκάρει δίπλα σε τοίχο για να μην το δω.
Μετά που άλλαξα συνεργείο, ανακάλυψα ότι δεν άλλαζαν και τα λάδια κάθε χρόνο.
Τι να το κάνω το πλύσιμο και τον καφέ.

Αλλά όπως είπα, αυτά όλα είναι προσωπικά πιστεύω και είναι απόλυτα κατανοητό ο κάθε ένας να λειτουργεί διαφορετικά.

Παρά ταύτα, το κουτί του ζενίθ σου τα σπάει, έτσι για να μην έχουμε και παρανοήσεις!  ;)
Έτσι είναι Βασίλη ναι, ο καθένας μας από τα βιώματα μας βγάζουμε συμπεράσματα.
Εγώ προσωπικά δεν θα ασχοληθώ με την συσκευασία άμα είναι να πάρω ένα ρολόι που το θέλω,δεν μου καίγεται καρφακι,αλλά δεν μπορώ να αγνοήσω το ποσό πιο όμορφη είναι μια καλη και ίσως κάποιες φορές υπερβολική, παρουσίαση του ρολογιού.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος ioann

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #18997 στις: Οκτώβριος 21, 2019, 16:14:11 μμ »

Υπέροχο! Θα μπορούσε να είναι το ένα ρολόι (προσωπικά).
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
“I suppose it's like the ticking crocodile, isn't it?”
 J.M. Barrie, Peter Pan

Αποσυνδεδεμένος Ευρυάναξ

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #18998 στις: Οκτώβριος 21, 2019, 16:19:30 μμ »

Υπεροχη - ξευπεροχη η φωτο , δεν εχει καμια σημασια.
Ειναι τοσο λαμπερο το ρολοι , που και ζωγραφια να αναρτουσες...
Οτι επιθυμεις! Να το χαρεις !

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Να ευχαριστησω τη νονα μου , Λουκρητια Βοργια .

Αποσυνδεδεμένος actus

• Members+
  • Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #18999 στις: Οκτώβριος 21, 2019, 16:48:02 μμ »

Σ' ευχαριστώ πολύ!  :)

Έτσι ακριβώς το βλέπω κι εγώ! Όχι ότι θα μείνω με ένα :D αλλά όντως, θα μπορούσε να είναι το ένα ρολόι.

Να πω κι εγώ δυο λόγια για το κουτί. Προφανώς το μηχανικό ρολόι είναι προϊόν πολυτελείας σήμερα και ως εκ τούτου, κανείς μας δε θα περίμενε να πάρει ένα Rolex και να το παραλάβει στο κλασικό χάρτινο κουτάκι της Seiko, μιας και είμαστε σε πολύ διαφορετική κατηγορία τιμής. Ωστόσο θεωρώ και υπερβολή αυτό που κάνει η Ω πχ με το moonwatch. Δε λέω ότι δε μου αρέσει το κουτί, ωραίο είναι κι ακόμη κι αν κάθε ρολόι που έπαιρνα ερχόταν σε ένα τέτοιο τεράστιο κουτί, θα έβρισκα κάπου χώρο να το βάλω. Αλλά το θέμα μου είναι το εξής. Το κουτί, όπως προαναφέρθηκε, το πληρώνεις. Δε θα μειώσει η εταιρία τα profit margins της για να δώσει στον αγοραστή καλύτερο κουτί. Επομένως πιστεύω ότι καλό είναι το κουτί να αποτελεί μέχρι ένα ποσοστό της τιμής του ρολογιού. Γιατί αν στο PP των 25κ μπορώ να γλιτώσω €200 αν είχε χειρότερο κουτί μικρή σημασία έχει, αλλά αν στο moonwatch μπορώ να γλιτώσω το αντίστοιχο ποσό τότε το προτιμώ! Με βάση τα παραπάνω λοιπόν, θεωρώ ότι η Rolex πετυχαίνει μια καλή ισορροπία στο κουτί της, το οποίο σε καμία περίπτωση δε θα περιέγραφα ως κατώτερο των περιστάσεων, αλλά και δε θα μου περνούσε από το μυαλό η σκέψη "μήπως πληρώνω πολλά λεφτά γι' αυτό το κουτί;"
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος geezerv

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #19000 στις: Οκτώβριος 21, 2019, 17:45:31 μμ »

Σ' ευχαριστώ πολύ!  :)

Έτσι ακριβώς το βλέπω κι εγώ! Όχι ότι θα μείνω με ένα :D αλλά όντως, θα μπορούσε να είναι το ένα ρολόι.

Να πω κι εγώ δυο λόγια για το κουτί. Προφανώς το μηχανικό ρολόι είναι προϊόν πολυτελείας σήμερα και ως εκ τούτου, κανείς μας δε θα περίμενε να πάρει ένα Rolex και να το παραλάβει στο κλασικό χάρτινο κουτάκι της Seiko, μιας και είμαστε σε πολύ διαφορετική κατηγορία τιμής. Ωστόσο θεωρώ και υπερβολή αυτό που κάνει η Ω πχ με το moonwatch. Δε λέω ότι δε μου αρέσει το κουτί, ωραίο είναι κι ακόμη κι αν κάθε ρολόι που έπαιρνα ερχόταν σε ένα τέτοιο τεράστιο κουτί, θα έβρισκα κάπου χώρο να το βάλω. Αλλά το θέμα μου είναι το εξής. Το κουτί, όπως προαναφέρθηκε, το πληρώνεις. Δε θα μειώσει η εταιρία τα profit margins της για να δώσει στον αγοραστή καλύτερο κουτί. Επομένως πιστεύω ότι καλό είναι το κουτί να αποτελεί μέχρι ένα ποσοστό της τιμής του ρολογιού. Γιατί αν στο PP των 25κ μπορώ να γλιτώσω €200 αν είχε χειρότερο κουτί μικρή σημασία έχει, αλλά αν στο moonwatch μπορώ να γλιτώσω το αντίστοιχο ποσό τότε το προτιμώ! Με βάση τα παραπάνω λοιπόν, θεωρώ ότι η Rolex πετυχαίνει μια καλή ισορροπία στο κουτί της, το οποίο σε καμία περίπτωση δε θα περιέγραφα ως κατώτερο των περιστάσεων, αλλά και δε θα μου περνούσε από το μυαλό η σκέψη "μήπως πληρώνω πολλά λεφτά γι' αυτό το κουτί;"

Συμφωνώ απολύτως! Ανυπομονώ για την παρουσίαση!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Giuseppe Busso

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #19001 στις: Οκτώβριος 21, 2019, 18:20:08 μμ »

Unboxing του PP Aquanaut. Αυτό θεωρείτε ότι προσπαθεί να δώσει στον πελάτη το "κάτι" παραπάνω που δεν έχει το ρολόι δηλαδή;
Η γνώμη μου είναι πως όχι. Δεν είναι ανάγκη να υπάρχει τέτοιου είδους εξήγηση, διότι αυτή μπορεί απλά να σταματήσει ότι έχει να κάνει με τη φιλοσοφία και την οπτική γωνία κάθε εταιρίας. Ούτε με "λιγότερο" ρολόι έχει να κάνει, ούτε με περισσότερο.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
«Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου»

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #19002 στις: Οκτώβριος 21, 2019, 20:20:50 μμ »
Το "περιτύλιγμα", είναι κάτι που κάνει το "προϊόν" πιο ελκυστικό. Βασική αρχή στο marketing.  ;)

Αλλά, όταν βλέπεις / δοκιμάζεις στον καρπό ένα ρολόι, δεν σου δείχνουν και το κουτί του, ή όλα τα παραφερνάλια που το ακολουθούν, για να διαμορφώσεις γνώμη αν τελικά θα το πάρεις. Δεν είναι αυτά τα σημαίνοντα για κάποια επιλογή.

Γιατί ένα ρολόι, ένα αυτοκίνητο, ένα σκάφος, εξετάζεται με διαφορετικά κριτήρια από ότι η μανέστρα, η μαρμελάδα ή το τυρί για τα τόστ. Που πρέπει να έχει ελκυστική συσκευασία, για να ξεχωρίζει στο ράφι, δίπλα στα άλλα ομοειδή, μπας και σου τραβήξει το μάτι και πάρεις αυτό.

Συνεπώς, ΙΜΟ, το κουτί, επιβραβεύει μεν την επιλογή σου, ότι πράγματι πήρες ένα φροντισμένο και πλήρως υποστηριζόμενο προϊόν (ρολόι), με όλα του τα αξεσουάρ, κάρτες, λουράκια, εργαλεία, κλπ. που όντας ακρως ποιοτικά, αντικατοπτρίζουν θεωρητικά και την ποιότητα αυτού που συνοδεύουν.

Από την άλλη, κανείς δεν αγοράζει για το κουτί, αλλά χαίρεται με ένα κουτί κόσμημα.

Και φυσικά, δεν φοράμε το κουτί, τα λουράκια, τα εργαλεία. Το ρολόι φοράμε, αλλά υποσυνείδητα θεωρούμε ότι μας .......πρόσεξαν.

Προσωπικά, κρατώ ΟΛΑ τα κουτιά, από ΟΛΑ τα ρολόγια, σαν "πακέτο". Ειναι θέμα αρχής / συνήθειας / ιδιοτροπίας, πειτε το όπως θέλετε. Και δεν το κάνω κουτί για κουβαρίστρες, βίδες, συνδετήρες. Μένει σαν κουτί, εις το βάθος του ντουλαπιού.

Για τα ραπτικά, κουβαρίστρες, κλπ, χρησιμοποιώ τα μεταλλικά των butter cookies. ;)

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Αποσυνδεδεμένος Wolf-

• Global moderator
  • Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #19003 στις: Οκτώβριος 21, 2019, 20:31:11 μμ »
friendly
0
funny
0
like
0