0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν το Πέλαγος είχε ανθρωποκεντρικες διαστάσεις, θα ηταν εκπληκτικό!Αλλα είναι Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Ο!!! Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σπανίως οι φωτό μπορούν να δείξουν το πόσο επιβλητικά ρολόγια είναι τα Breitling,όχι όλες οι σειρές βέβαια.Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Alexandros00 στις Οκτώβριος 14, 2019, 16:13:21 μμΣπανίως οι φωτό μπορούν να δείξουν το πόσο επιβλητικά ρολόγια είναι τα Breitling,όχι όλες οι σειρές βέβαια.Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚαι μένα εδώ μου αρέσει πιο πολύ το Breitling από το Pelagos του Λύκου. Το οποίο είναι πολύ ωραίο ρολόι αλλά έχει μπαμπάτσικες διαστάσεις, όπως λέει και ο γαυροΝικόλας.
Παράθεση από: nicolasg στις Οκτώβριος 14, 2019, 15:23:00 μμΑν το Πέλαγος είχε ανθρωποκεντρικες διαστάσεις, θα ηταν εκπληκτικό!Αλλα είναι Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Ο!!! Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔεν είναι και τόσο μεγάλο και μη ξεχνάς ότι δεν είναι dressdiver όπως το sub ας πούμε αλλά toolwatch...! Το B πολύ επιβλητικό ρολόι... βέβαια πρέπει να είναι διπλάσιο σε πάχος από το pelagos...! Αυτό ναι.. Είναι μεγάλο...!
Ήρθε το ExcaliburKαι περιμένω τώρα να ρθει και ο 23αρης κροκόδειλος
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.