0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ειναι αξιοπιστοι,αυτο θυμαμαι
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Το αριστερό είναι BN0100-34L ;;;α - Ευχαριστημένος;β - Γιατι το BN0100 το αποκαλούν Excalibur; γ - Πόσο εύκολα βγαίνει το bezel insert και τι μέγεθος να ταιριάζει άραγε
Παράθεση από: Wagner669 στις Οκτώβριος 05, 2019, 21:28:23 μμΤο αριστερό είναι BN0100-34L ;;;α - Ευχαριστημένος;β - Γιατι το BN0100 το αποκαλούν Excalibur; γ - Πόσο εύκολα βγαίνει το bezel insert και τι μέγεθος να ταιριάζει άραγεΝαια - Πάρα πολύ. 3 χρόνια στην θάλασσα.β - Δεν γνωρίζωγ - Δεν το έχω βγάλει ποτέ. Υποθέτω όπως όλα, με απλή πίεση, αλλά δεν είχα λόγο. πχ στα Rolex, τα βγάζω για αλλαγή. Εδώ, δεν έχω άλλη
β - Κανένας δεν ξέρει
Παράθεση από: Wagner669 στις Οκτώβριος 05, 2019, 22:17:07 μμβ - Κανένας δεν ξέρει Πανεύκολο να μάθεις
δεν εχω καταφερει να βρω κατι στο google
Παράθεση από: Wagner669 στις Οκτώβριος 05, 2019, 22:50:12 μμδεν εχω καταφερει να βρω κατι στο google ...παίρνεις ένα, και το .............μαχαιρώνεις Με το ειδικό εργαλείο, δίνεις λίγο πίεση προς τα επάνω, και .............έτοιμο.Αυτά συνήθως, ή είναι ασφαλισμένα με βιδίτσες, ή είναι push-fit.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.