0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν μου το ελεγες πριν ενα μηνα θα το χες στον καρπό σου! Για καλοκαιρακι στα σιγουρα...Αν ερθει καποιος αλλος συγγενης στα κοντινά απο Καναδα θα σου φερω οσα θες..
Παράθεση από: Evangelos στις Δεκέμβριος 24, 2018, 00:46:08 πμΠαράθεση από: george_ στις Δεκέμβριος 24, 2018, 00:02:21 πμΜεχρι και πριν λιγα χρονια,τα ειχαν σχεδον στα αζητητακοίτα, ακόμη είναι στα αζήτητα αν κρίνει κανείς από την τιμή και την ζήτηση, αλλά αυτό δεν λέει τίποτα όσον αφορά το design του. Από μηχανή κλπ, εσύ ξέρεις καλύτερα, εγώ είμαι επιφανειακός τύπος, με ενδιαφέρει μόνο να φαίνεται όμορφο κι αυ΄το φαίνεται ΄πολύ κουλ.Απ' την άλλη, ο Ζωρζ μόνο επιφανειακός που δεν είναι.. Παράθεση από: george_ στις Δεκέμβριος 24, 2018, 15:57:09 μμΦορα εσυ το σεικο σου και εγω αυτο το καζιο,πρωτα θα σπασει το σεικο
Παράθεση από: george_ στις Δεκέμβριος 24, 2018, 00:02:21 πμΜεχρι και πριν λιγα χρονια,τα ειχαν σχεδον στα αζητητακοίτα, ακόμη είναι στα αζήτητα αν κρίνει κανείς από την τιμή και την ζήτηση, αλλά αυτό δεν λέει τίποτα όσον αφορά το design του. Από μηχανή κλπ, εσύ ξέρεις καλύτερα, εγώ είμαι επιφανειακός τύπος, με ενδιαφέρει μόνο να φαίνεται όμορφο κι αυ΄το φαίνεται ΄πολύ κουλ.
Μεχρι και πριν λιγα χρονια,τα ειχαν σχεδον στα αζητητα
Φορα εσυ το σεικο σου και εγω αυτο το καζιο,πρωτα θα σπασει το σεικο
Nato Power!(ή η πρωινή απεγνωσμένη μου προσπάθεια να με πείσω ότι δε χρειάζομαι άλλο diver... ). (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Vagelis? στις Δεκέμβριος 25, 2018, 11:08:46 πμ(ή η πρωινή απεγνωσμένη μου προσπάθεια να με πείσω ότι δε χρειάζομαι άλλο diver... ). (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Χρονια πολλα Βαγγελη, χρονια πολλα σε ολους!!!!Και εγω προσπαθω καιρο να με πεισω......... αλλα ματαια....
(ή η πρωινή απεγνωσμένη μου προσπάθεια να με πείσω ότι δε χρειάζομαι άλλο diver... ). (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.