0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τα iconics, από τα δύο πιστεύω το speedie είναι σχεδιαστικά ανώτερο. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: george_ στις Ιανουάριος 21, 2018, 13:11:42 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Ωραιος συνδυασμος Γιωργο!! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) Καπως ετσι!! Λες να περιμενω να βγαλει η σεικο κατι σε burgundy;;
Παράθεση από: georgefl74 στις Ιανουάριος 21, 2018, 13:54:57 μμ (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Υπέροχο!
Παράθεση από: Evangelos στις Ιανουάριος 21, 2018, 02:28:35 πμΤα iconics, από τα δύο πιστεύω το speedie είναι σχεδιαστικά ανώτερο. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my Redmi 3S using TapatalkΕνταξει...υπερβαλεις Βαγγελη. Τα ειχα και τα δυο....το moon το πουλησα πριν 5 μερες. Λαθος μου! Αλλα το submarner no date ειναι στα ματια μου το πρωτο ρολοι του πλανητη !!!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλή Κυριακή σε όλους!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: merlon στις Ιανουάριος 21, 2018, 13:20:33 μμΠαράθεση από: Evangelos στις Ιανουάριος 21, 2018, 02:28:35 πμΤα iconics, από τα δύο πιστεύω το speedie είναι σχεδιαστικά ανώτερο. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my Redmi 3S using TapatalkΕνταξει...υπερβαλεις Βαγγελη. Τα ειχα και τα δυο....το moon το πουλησα πριν 5 μερες. Λαθος μου! Αλλα το submarner no date ειναι στα ματια μου το πρωτο ρολοι του πλανητη !!!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣυμφωνω μαζι σου γιατρε! Το nd ειναι οτι καλυτερο..!!!Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Greg στις Ιανουάριος 21, 2018, 13:02:55 μμΚαλή Κυριακή σε όλους!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Fortisαρα τρομερή. Και μια φώτο από τον νεο le petit prince πιλότο της fortis
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.