0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: george_ στις Νοέμβριος 29, 2017, 18:31:17 μμΕύχομαι, να αντέξειΓερμανοί είναι δεν τους φοβάμαι, εξαίρεση αν καταρρεύσει ολόκληρη η Γερμανία κάποια στιγμή (είναι στη μοίρα της ανά κάποιες δεκαετίες να το παθαίνει).
Εύχομαι, να αντέξει
Παράθεση από: Giorgos_I στις Νοέμβριος 29, 2017, 01:46:57 πμΘέλω σε κάποια συνάντηση, να δώ ενα, να το περιεργαστώ. Και αν είχα την δυνατότητα, να το φορέσω ( ....δεν μου χωράνε συνήθως ), και να το ζήσω για λίγο, να δώ αυτήν την ποιότητα που λέτε όλοι. Ποιο θέλεις από τα δύο.να σου στείλω για λίγες μέρες;Think different
Θέλω σε κάποια συνάντηση, να δώ ενα, να το περιεργαστώ. Και αν είχα την δυνατότητα, να το φορέσω ( ....δεν μου χωράνε συνήθως ), και να το ζήσω για λίγο, να δώ αυτήν την ποιότητα που λέτε όλοι.
Παράθεση από: gkblues στις Νοέμβριος 29, 2017, 13:07:23 μμΠαράθεση από: Giorgos_I στις Νοέμβριος 29, 2017, 01:46:57 πμΘέλω σε κάποια συνάντηση, να δώ ενα, να το περιεργαστώ. Και αν είχα την δυνατότητα, να το φορέσω ( ....δεν μου χωράνε συνήθως ), και να το ζήσω για λίγο, να δώ αυτήν την ποιότητα που λέτε όλοι. Ποιο θέλεις από τα δύο.να σου στείλω για λίγες μέρες;Think different...και αύριο, έρχεται η κυρία στο Μεσολόγγι για τα διαδικαστικά, αλλά δεν μπορώ να φύγω για τις 2 -3 ημέρες από Αθήνα για να την έφερνα. Και ....μια γκαζιά πιο 'κεί είσαι. Κρίμα. Σε ευχαριστώ πολύ από καρδιάς για την πρόταση. Δείχνει την απέραντη αγκαλιά της καρδιάς σου και το υψηλότατο επίπεδό σου. Σπανίζουν οι άνθρωποι σαν και εσένα. Να είσαι πάντα γερός και να σε χαίρεται η οικογένεια. Σε ευχαριστώ.
Παράθεση από: george_ στις Νοέμβριος 29, 2017, 17:09:53 μμΕξαιρετικόThink different
Παράθεση από: Criskoup στις Νοέμβριος 29, 2017, 15:06:45 μμCITIZEN, STEINHART, HULK φοβερά ρολόγια Συγχαρητήρια στους κατόχους τους!Pam 320 για μένα Τι να λέμε τώρα εδώThink different
CITIZEN, STEINHART, HULK φοβερά ρολόγια Συγχαρητήρια στους κατόχους τους!Pam 320 για μένα
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: Greg στις Νοέμβριος 30, 2017, 00:47:47 πμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using TapatalkΡολογάρα και είναι κρίμα που πια δεν το βλέπουμε συχνά.
Ότι βάλω αγγελία ένα ρολόι,Σπύρο,αποφεύγω να το φοραω! Είναι κρίμα να γίνει κάποια ζημιά από απροσεξία! Το ρολογακι είναι σαν καινούργιο,και έτσι πρέπει να μείνει για τον επόμενο ιδιοκτήτη!Sent from my iPhone using Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.