...τι φτιάχνει αυτός κάθε φορά?
Υποθέτω ρωτάς για το δικό μου.
Βασικά να πω ότι δεν το πήγα στον πρώτο που βρήκα μπροστά μου.
Πήγα σε τεχνίτη που ξέρω ότι έχει κάποιο όνομα και που έχουν δοκιμάσει φίλοι.
Την άνοιξη του '17 που το πήγα, έκανα υποθέτω κάποιο σέρβις και καθάρισμα γιατί το ρολόι ήταν σε κακή κατάσταση, παρά το ότι δούλευε αλλά όχι σωστά (σκυλιά!).
Δεν άλλαξε όμως τη δική του μηχανή και δίσκους.
Μετά λοιπόν δούλευε μια χαρά και είχε και τα αυθεντικά του μέρη.
Τώρα που το ξανάπιασα μετά το καλοκαίρι, το ρολόι σταμάταγε για πολύ ώρα, οπότε, όπως ήταν λογικό του το ξαναπήγα, μιας και το είχε δουλέψει.
Το κράτησε 2-3 μέρες και μου το επέστρεψε (χωρίς κάποιο κόστος).
Το ρολόι έκανε τα ίδια και του το ξαναπήγα.
Μετά από μέρες μου το επέστρεψε και μου είπε ότι είχε αλλάξει όλη τη μηχανή με μια που είχε, γιατί δεν μπορούσε να στρώσει τη δική του.
Εκεί του έδωσα κάποια χρήματα για τη μηχανή (όχι κάτι σημαντικό)
Πήγα να το δοκιμάσω στην παραλαβή και κόλλαγε η ρύθμιση της ημερομηνίας στο 18.
Του το δίνω πάλι και μετά από μέρες μου λέει ότι άλλαξε το δίσκο. Το δοκιμάζω... πάλι το ίδιο πρόβλημα.
Μου λέει λοιπόν ότι είχε αλλάξει μόνο το δίσκο με τις μέρες και όχι τις ημερομηνίες, οπότε το κράτησε πάλι για να αλλάξει και τον άλλο δίσκο.
Χθες που το παρέλαβα φαινόταν να δουλεύει καλά. Μετά βέβαια παρατήρησα ότι οι δύο δίσκοι έχουν διαφορετική γραμματοσειρά

.
Το δούλεψα λιγάκι και σήμερα είδα ότι ενώ είναι κουρδισμένο, απλά σταματά να δουλεύει.
Οπότε, αρχικά, είχαμε ένα ρολόι με τα αυθεντικά μέρη του που δε δούλευε σωστά.
Τώρα έχουμε ένα ρολόι με αλλαγμένα πολλά κομμάτια που δε δουλεύει καθόλου και που έχει κοστίσει και κάποια χρήματα...