0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Tag ο πρωτος μεγαλος ερωταςΣτάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μόλις ειδα αυτά που γράφετε,έψαξα και βρήκα....σχεδόν τα πάντα!!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Εγω παλι την απατησα με αρκετες...Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Greg στις Μάρτιος 21, 2017, 22:41:38 μμΜόλις ειδα αυτά που γράφετε,έψαξα και βρήκα....σχεδόν τα πάντα!!!Sent from my iPhone using TapatalkΤι να πει κανείς;Απίστευτος είσαι Γρηγόρη!! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Εγώ έχω χάσει, όχι μόνο κουτί/χαρτιά, αλλά και το ίδιο το ρολόι.Κάθε φορά που βλέπω το δικό σου, το θυμάμαι...
Μόλις ειδα αυτά που γράφετε,έψαξα και βρήκα....σχεδόν τα πάντα!!!Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: Greg στις Μάρτιος 21, 2017, 22:41:38 μμΜόλις ειδα αυτά που γράφετε,έψαξα και βρήκα....σχεδόν τα πάντα!!!Sent from my iPhone using Tapatalkπλάκα κάνεις!
Θα βάλω μπαταρία στο F1
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.