0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Πάντως το συγκεκριμένο φαίνεται αρκετά μεγάλο και είναι ένας λόγος που το κάνει πιο όμορφο (από τα συνήθη αντίστοιχα cartier) στα μάτια μου!Τι διαστάσεις έχει;
Παράθεση από: Svl στις Ιανουάριος 13, 2017, 19:20:00 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Τρομερή φώτο
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Με την άδειά σας...
Παράθεση από: AntonisCh στις Ιανουάριος 13, 2017, 19:50:08 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Με την άδειά σας...
Παράθεση από: STF στις Ιανουάριος 13, 2017, 21:35:19 μμΠάντως το συγκεκριμένο φαίνεται αρκετά μεγάλο και είναι ένας λόγος που το κάνει πιο όμορφο (από τα συνήθη αντίστοιχα cartier) στα μάτια μου!Τι διαστάσεις έχει;44X36 περίπου
Παράθεση από: Petros1 στις Ιανουάριος 13, 2017, 21:40:22 μμΠαράθεση από: STF στις Ιανουάριος 13, 2017, 21:35:19 μμΠάντως το συγκεκριμένο φαίνεται αρκετά μεγάλο και είναι ένας λόγος που το κάνει πιο όμορφο (από τα συνήθη αντίστοιχα cartier) στα μάτια μου!Τι διαστάσεις έχει;44X36 περίπουΠέτρο από ότι διάβασα στο site της Cartier είναι μεγαλύτερο: Case dimensions: 51.1 mm x 41.3 mm, thickness: 10.34 mm.
Παράθεση από: nicolasg στις Ιανουάριος 13, 2017, 22:00:35 μμΠαράθεση από: AntonisCh στις Ιανουάριος 13, 2017, 19:50:08 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Με την άδειά σας... Φοβερός ο Αντώνης...Και ο Σπύρος βέβαια που βρήκε αυτό το έργο τέχνης...
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.