0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: nicolasg στις Νοέμβριος 24, 2016, 13:07:54 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk.... δυο ρολόγια και είσαι κομπλέ .... μια πλήρης συλλογή ...!!!
Παράθεση από: capt-dim στις Νοέμβριος 24, 2016, 14:24:37 μμΠαράθεση από: nicolasg στις Νοέμβριος 24, 2016, 13:07:54 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk.... δυο ρολόγια και είσαι κομπλέ .... μια πλήρης συλλογή ...!!! Έτσι ακριβώς, όπως λέει ο Δημήτρης!! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Νικόλα δεν είχα δει ότι είχες το moon..
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)GK iPhone
Παράθεση από: gkblues στις Νοέμβριος 24, 2016, 21:28:32 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)GK iPhoneΩραία φωτο!!!Transmitted through private SATCOM
Παράθεση από: Svl στις Νοέμβριος 24, 2016, 20:38:18 μμΠαράθεση από: capt-dim στις Νοέμβριος 24, 2016, 14:24:37 μμΠαράθεση από: nicolasg στις Νοέμβριος 24, 2016, 13:07:54 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk.... δυο ρολόγια και είσαι κομπλέ .... μια πλήρης συλλογή ...!!! Έτσι ακριβώς, όπως λέει ο Δημήτρης!! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Νικόλα δεν είχα δει ότι είχες το moon..Tο δικό μου moon είναι, μην σας ψαρώνει ο admin!
Παράθεση από: STF στις Νοέμβριος 24, 2016, 21:38:14 μμ"Πολυ μπροστα" το ομεγκα, ιδιαιτερο dress με σπορ στοιχεια που ξεχωριζει και βγαζει ατοφια αισθηση πουλ-μουρ...
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.