0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θα καταλάβουν ΑΜΕΣΑ ότι το τεμάχιο είναι αυτόνομο και στην δική του κλάση.
Παράθεση από: Giorgos_I στις Οκτώβριος 25, 2016, 11:44:28 πμΘα καταλάβουν ΑΜΕΣΑ ότι το τεμάχιο είναι αυτόνομο και στην δική του κλάση.+1000Aπορώ πώς προέκυψε αυτό το σχόλιο για τα Τ.
δεν έχεις ακούσει/διαβάσει πουθενά ... για το explorer I .... ότι είναι το entry level ρολόι της ρόλεξ και το παίρνουν όσοι δεν τους φτάνουν τα λεφτά για να πάρουν το καλό το SUB .... τι να πώ .... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: capt-dim στις Οκτώβριος 25, 2016, 15:58:01 μμδεν έχεις ακούσει/διαβάσει πουθενά ... για το explorer I .... ότι είναι το entry level ρολόι της ρόλεξ και το παίρνουν όσοι δεν τους φτάνουν τα λεφτά για να πάρουν το καλό το SUB .... τι να πώ .... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Δημήτρη ειλικρινά στο λέω, αυτό δεν το χα ξανακούσει ποτέ!
να αλλαξεις πηγες!
Παράθεση από: WhiteLionR στις Οκτώβριος 25, 2016, 13:58:19 μμΣωστά. Αλλά και το 600ράκι, άλλη κλάση!"Have you got one in red...?" Schumi....
Σωστά. Αλλά και το 600ράκι, άλλη κλάση!"Have you got one in red...?"
Παράθεση από: Giorgos_I στις Οκτώβριος 25, 2016, 11:44:28 πμΠαράθεση από: capt-dim στις Οκτώβριος 24, 2016, 23:27:25 μμ... μιας και εχω στην κατοχή μου το ρολεξ του φτωχού ..... ως γνωστόν .... " Η φτώχεια θέλει καλοπέραση ...." Ναι, έτσι το λένε όσοι ΔΕΝ το έχουν δεί. Και εγώ έχω, κατα τα ανωτέρω λεγόμενα, την Ferrari του φτωχού. Το Fiat Seicento Η ίδια εταιρία τα κατασκευάζει.Ετυχε να το "συναντήσω" σε χέρι φίλου, και εντυπωσιάστηκα. Πλήρως ποιοτικό. Δεν είναι υποκατάστατο.Οι σχολιάζοντες, ας το πιάσουν στα χέρια τους και ας το επεξεργαστούν.Θα καταλάβουν ΑΜΕΣΑ ότι το τεμάχιο είναι αυτόνομο και στην δική του κλάση.Η σωστή αναλογία ειναι οτι η Ferrari του φτωχου ειναι η Maserati. Η Tudor ειναι επιπεδα Maserati. ΑΑ κλάση!Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: capt-dim στις Οκτώβριος 24, 2016, 23:27:25 μμ... μιας και εχω στην κατοχή μου το ρολεξ του φτωχού ..... ως γνωστόν .... " Η φτώχεια θέλει καλοπέραση ...." Ναι, έτσι το λένε όσοι ΔΕΝ το έχουν δεί. Και εγώ έχω, κατα τα ανωτέρω λεγόμενα, την Ferrari του φτωχού. Το Fiat Seicento Η ίδια εταιρία τα κατασκευάζει.Ετυχε να το "συναντήσω" σε χέρι φίλου, και εντυπωσιάστηκα. Πλήρως ποιοτικό. Δεν είναι υποκατάστατο.Οι σχολιάζοντες, ας το πιάσουν στα χέρια τους και ας το επεξεργαστούν.Θα καταλάβουν ΑΜΕΣΑ ότι το τεμάχιο είναι αυτόνομο και στην δική του κλάση.
... μιας και εχω στην κατοχή μου το ρολεξ του φτωχού ..... ως γνωστόν .... " Η φτώχεια θέλει καλοπέραση ...."
Παράθεση από: Stelios.T στις Οκτώβριος 25, 2016, 12:59:52 μμΠαράθεση από: Giorgos_I στις Οκτώβριος 25, 2016, 11:44:28 πμΠαράθεση από: capt-dim στις Οκτώβριος 24, 2016, 23:27:25 μμ... μιας και εχω στην κατοχή μου το ρολεξ του φτωχού ..... ως γνωστόν .... " Η φτώχεια θέλει καλοπέραση ...." Ναι, έτσι το λένε όσοι ΔΕΝ το έχουν δεί. Και εγώ έχω, κατα τα ανωτέρω λεγόμενα, την Ferrari του φτωχού. Το Fiat Seicento Η ίδια εταιρία τα κατασκευάζει.Ετυχε να το "συναντήσω" σε χέρι φίλου, και εντυπωσιάστηκα. Πλήρως ποιοτικό. Δεν είναι υποκατάστατο.Οι σχολιάζοντες, ας το πιάσουν στα χέρια τους και ας το επεξεργαστούν.Θα καταλάβουν ΑΜΕΣΑ ότι το τεμάχιο είναι αυτόνομο και στην δική του κλάση.Η σωστή αναλογία ειναι οτι η Ferrari του φτωχου ειναι η Maserati. Η Tudor ειναι επιπεδα Maserati. ΑΑ κλάση!Sent from my iPhone using Tapatalk...και η Maserati του φτωχού ?
Παράθεση από: Giorgos_I στις Οκτώβριος 25, 2016, 16:52:26 μμΠαράθεση από: Stelios.T στις Οκτώβριος 25, 2016, 12:59:52 μμΠαράθεση από: Giorgos_I στις Οκτώβριος 25, 2016, 11:44:28 πμΠαράθεση από: capt-dim στις Οκτώβριος 24, 2016, 23:27:25 μμ... μιας και εχω στην κατοχή μου το ρολεξ του φτωχού ..... ως γνωστόν .... " Η φτώχεια θέλει καλοπέραση ...." Ναι, έτσι το λένε όσοι ΔΕΝ το έχουν δεί. Και εγώ έχω, κατα τα ανωτέρω λεγόμενα, την Ferrari του φτωχού. Το Fiat Seicento Η ίδια εταιρία τα κατασκευάζει.Ετυχε να το "συναντήσω" σε χέρι φίλου, και εντυπωσιάστηκα. Πλήρως ποιοτικό. Δεν είναι υποκατάστατο.Οι σχολιάζοντες, ας το πιάσουν στα χέρια τους και ας το επεξεργαστούν.Θα καταλάβουν ΑΜΕΣΑ ότι το τεμάχιο είναι αυτόνομο και στην δική του κλάση.Η σωστή αναλογία ειναι οτι η Ferrari του φτωχου ειναι η Maserati. Η Tudor ειναι επιπεδα Maserati. ΑΑ κλάση!Sent from my iPhone using Tapatalk...και η Maserati του φτωχού ?Porsche BoxterSent from my iPhone using Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.