...
Οχι δυστυχως φιλε Στέφανε ....οτι πληρώνεις παίρνεις
GK
Δεν συμφωνώ. 
Ίσα-ίσα, ειδικά ως προς τα ρολόγια, τις πιο πολλές φορές πληρώνεις περισσότερα από όσα παίρνεις. 
Ως προς αυτά που δοκίμασες, φίλε Γιώργο, νομίζω είσαι από τους ΛΙΓΟΥΣ τυχερούς για τους οποίους το εξπλόρερ Ι δεν είναι μία ακόμα επιλογή, αλλά μονόδρομος!
Κατά τη γνώμη μου, σε αυτό επικεντρώσου. 
Νομίζω πως κάπου στη μέση θα τα βρούμε : )
Συμφωνώ πως πολλές φορές δε πσίρνεις όσα πληρώνεις, δηλαδή η ποιότητα, η αξιοπιστία, ο σχεδιασμός και το aftersales μπορεί να μην αντιστοιχούν στο 5πλάσιο ή και στο 10πλάσιο μιας τιμγς, αλλά σίγουρα τελικά... παίρνεις κάτι ΚΑΛΥΤΕΡΟ!
Το πόσο πρόθυμος είναι κανείς -για οποιοδήποτε λόγο- να πληρώσει υπεραξία για να πάρει αυτό το "καλύτερο", είναι μια συζήτηση που πιστεύω οτι στα συμπεράσματα της θα ταυτιστούμε.
Εγώ δε θα αγοράσω ποτέ Rolex και γιατί για να το κάνω θα πρέπει να θυσιάσω πράγματα που για μένα έχουν μεγαλύτερη σημασία-αξία-ουσία (και εννοώ ακόμη και τα υπάρχοντα ρολόγια μου) και από άποψη που έχω για τη συγκεκριμένη εταιρεία σε σχέση με αυτό που είμαι εγώ, δηλαδή εννοώ πως μάλλον θα με "φορέσει" παρά θα το φορέσω και αυτό δεν έχει να κάνει με την αξία αλλά με τη φίρμα. Και έχω δει από κοντά κι έχω φορέσει Rolex συναδέλφου, αλλά... είμαι πολύ πιο κοντά σαν στυλ σε ένα καλό Omega.

Από εκεί και πέρα θα ήμουν ανόητος αν δε μπορούσα να αναγνωρίσω πως μιλάμε για προϊόν υψηλής ποιότητας και σχεδιασμού πάνω στο οποίο έχει "πατήσει" η σύγχρονη ωρολογοποιία...
Send it fom my Greek WatchPhone