0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Svl στις Σεπτέμβριος 30, 2016, 01:32:42 πμΤο χρώμα, ό,τι άλλαξε συνέβη κατά τους πρώτους δύο μήνες.Λίγο όμως..Αν θες να πατινάρει κάτι από χαλκό πρέπει να το εκθέσεις σε ατμούς θείου. Ο πιο απλός τρόπος είναι να το βάλεις μέσα σε ένα τάπερ με βραστά αυγά για μία εβδομάδα.http://www.beadinggem.com/2011/06/tips-on-how-to-use-boiled-eggs-for.html
Το χρώμα, ό,τι άλλαξε συνέβη κατά τους πρώτους δύο μήνες.Λίγο όμως..
ΟΛΑ, εννοείται...! Δεν πάω πουθενά χωρίς τα ρολόγια μου. (ΟΚ, τα vintage έμειναν σπίτι...)Ευχαριστώ Πέτρο, Γιώργο...
Μικρό οδοιπορικό από μια ολιγοήμερη βόλτα της πέριξ της Πιερίας. Τα βουνά σας τα έδειξαν τέλεια ο Captain και ο Svl (welcome...!), εμείς περιοριστήκαμε σε χαμηλότερα υψόμετρα...Ο καιρός μας έκανε τα δικά του και οι φωτογραφίες μου βγήκαν ελαφρώς... βρεγμένες. Διάλεξα όσο λιγότερες γινόταν.Thanks, -Θ.
Παράθεση από: Vagelis? στις Σεπτέμβριος 30, 2016, 23:24:00 μμ Πες μου ότι το χεις ακόμα...
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.