0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
image upload no registration
Αυτό Πέτρο είναι πολύ όμορφο, άνετα το φόραγα...
Παράθεση από: Vagelis? στις Σεπτέμβριος 29, 2016, 22:48:00 μμΑυτό Πέτρο είναι πολύ όμορφο, άνετα το φόραγα... Φέτος κλείνει 25 χρόνια στα χέρια μου.Γίναμε μαζί κι οι δυο vintage
Πολύ όμορφο! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Μου θυμίζει το πρώτο που αγόρασα με δικά μου χρήματα.Πολλά χρόνια πριν....(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: Petros1 στις Σεπτέμβριος 29, 2016, 22:53:07 μμΠαράθεση από: Vagelis? στις Σεπτέμβριος 29, 2016, 22:48:00 μμΑυτό Πέτρο είναι πολύ όμορφο, άνετα το φόραγα... Φέτος κλείνει 25 χρόνια στα χέρια μου.Γίναμε μαζί κι οι δυο vintage Εσύ είσαι κωλόγερος. Δεν είσαι vintage.vintage:of high quality and lasting value, or showing the best and most typical characteristics of a particular type of thing, especially from the past
vintage:of high quality and lasting value, or showing the best and most typical characteristics of a particular type of thing, especially from the past
free upload pictures
Το καμάρι μου!imgurΑρχιμήδης, 42h.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.