0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το προαναφερθεν σεικο, απ´οσα μπορω να εξαγω απ την φωτο, ειναι στην πενα... Μπορει και να μην βοηθα στην αναγνωριση των ατελειων/φθορων και στο ματι οντως να χανει..Δεν θα ελεγες οχι ομως στην περιπτωση που ηταν βγαλμενο χθες απ το εργοστασιο....
Παράθεση από: Greg στις Σεπτέμβριος 13, 2016, 15:02:02 μμΠαράθεση από: STF στις Σεπτέμβριος 13, 2016, 14:57:55 μμΕτών 47...Πολυ ομορφο!.....δικο σου?Δικό μου από τον πατέρα μου. Είναι το ίδιο με αυτό που έχω στο avatar μου. Αγορασμένο στο Μόναχο ένα χρόνο πριν γεννηθώ, το 1969, και δουλεύει... "ρολόι"
Παράθεση από: STF στις Σεπτέμβριος 13, 2016, 14:57:55 μμΕτών 47...Πολυ ομορφο!.....δικο σου?
Ετών 47...
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: STF στις Σεπτέμβριος 13, 2016, 15:04:10 μμΠαράθεση από: Greg στις Σεπτέμβριος 13, 2016, 15:02:02 μμΠαράθεση από: STF στις Σεπτέμβριος 13, 2016, 14:57:55 μμΕτών 47...Πολυ ομορφο!.....δικο σου?Δικό μου από τον πατέρα μου. Είναι το ίδιο με αυτό που έχω στο avatar μου. Αγορασμένο στο Μόναχο ένα χρόνο πριν γεννηθώ, το 1969, και δουλεύει... "ρολόι" Πολύ, πολύ όμορφο!!!!Να το χαίρεσαι!!!
Παράθεση από: harolagoha στις Σεπτέμβριος 13, 2016, 16:18:34 μμΤο προαναφερθεν σεικο, απ´οσα μπορω να εξαγω απ την φωτο, ειναι στην πενα... Μπορει και να μην βοηθα στην αναγνωριση των ατελειων/φθορων και στο ματι οντως να χανει..Δεν θα ελεγες οχι ομως στην περιπτωση που ηταν βγαλμενο χθες απ το εργοστασιο.... ήταν σχεδόν αψεγάδιαστοαλλά με απωθεί η ιδέα να έχω κάτι στην κατοχή μου που το είχε κάποιος άλλος-άγνωστος (ή κάποιοι άλλοι) για 40 χρόνιαπροτιμώ να αγοράσω κάτι σε καινούριο
Παράθεση από: nicolasg στις Σεπτέμβριος 13, 2016, 16:45:54 μμΠαράθεση από: harolagoha στις Σεπτέμβριος 13, 2016, 16:18:34 μμΤο προαναφερθεν σεικο, απ´οσα μπορω να εξαγω απ την φωτο, ειναι στην πενα... Μπορει και να μην βοηθα στην αναγνωριση των ατελειων/φθορων και στο ματι οντως να χανει..Δεν θα ελεγες οχι ομως στην περιπτωση που ηταν βγαλμενο χθες απ το εργοστασιο.... ήταν σχεδόν αψεγάδιαστοαλλά με απωθεί η ιδέα να έχω κάτι στην κατοχή μου που το είχε κάποιος άλλος-άγνωστος (ή κάποιοι άλλοι) για 40 χρόνιαπροτιμώ να αγοράσω κάτι σε καινούριο+1
Παράθεση από: Greg στις Σεπτέμβριος 13, 2016, 17:04:36 μμΠαράθεση από: nicolasg στις Σεπτέμβριος 13, 2016, 16:45:54 μμΠαράθεση από: harolagoha στις Σεπτέμβριος 13, 2016, 16:18:34 μμΤο προαναφερθεν σεικο, απ´οσα μπορω να εξαγω απ την φωτο, ειναι στην πενα... Μπορει και να μην βοηθα στην αναγνωριση των ατελειων/φθορων και στο ματι οντως να χανει..Δεν θα ελεγες οχι ομως στην περιπτωση που ηταν βγαλμενο χθες απ το εργοστασιο.... ήταν σχεδόν αψεγάδιαστοαλλά με απωθεί η ιδέα να έχω κάτι στην κατοχή μου που το είχε κάποιος άλλος-άγνωστος (ή κάποιοι άλλοι) για 40 χρόνιαπροτιμώ να αγοράσω κάτι σε καινούριο+1Αντιθέτως δεν βρίσκω καμία γοητεία πλέον στα καινούργια ρολόγια.Μόνο Vintage κοιτάω.
Παράθεση από: nicolasg στις Σεπτέμβριος 13, 2016, 15:46:36 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Όταν έδωσες αυτό το ρολόι,έπρεπε κινηθεί η αυτόφορος διαδικασία...
Πόσος καιρός είναι που το χεις δώσει Νικόλα?
Αυτά που προανέφερες ότι "έσφαξα",ξαναβρίσκονται σε καθαρή κατάσταση,έστω κι αν είναι ακριβά.Αυτό το βρίσκεις ευκολα ξανά σε καθαρή κατάσταση και all original?(Αν το δινες σήμερα το είχα πάρει στεγνά)
Παράθεση από: Petros1 στις Σεπτέμβριος 13, 2016, 17:22:15 μμΑυτά που προανέφερες ότι "έσφαξα",ξαναβρίσκονται σε καθαρή κατάσταση,έστω κι αν είναι ακριβά.Αυτό το βρίσκεις ευκολα ξανά σε καθαρή κατάσταση και all original?(Αν το δινες σήμερα το είχα πάρει στεγνά)Ξεφορτώθηκα όλες τις γριέςμόνο φρέσκο πράμα
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.