0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και κάτι σε 1665(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Πάμε γερά με τα 5513 Σήμερα Βλέπω : ) (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Και παρέα τα δυο τους(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: kostaswatches στις Σεπτέμβριος 11, 2016, 10:06:25 πμΠάμε γερά με τα 5513 Σήμερα Βλέπω : ) (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk...αντε ένα ακόμη, με την παρέα του(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: STF στις Σεπτέμβριος 11, 2016, 00:43:18 πμΠαράθεση από: georgefl74 στις Σεπτέμβριος 10, 2016, 21:36:21 μμΝόμιζα έγραφε Cartier όταν το είδαΝαι καλά!Κειμήλιο από τη γιαγιά της γυναίκας μου, μάλλον όχι αξίας αλλά καλής κατασκευής. Quartz φυσικά!Πόσων χρονών είναι η γιαγιά της γυναίκα σου ?
Παράθεση από: georgefl74 στις Σεπτέμβριος 10, 2016, 21:36:21 μμΝόμιζα έγραφε Cartier όταν το είδαΝαι καλά!Κειμήλιο από τη γιαγιά της γυναίκας μου, μάλλον όχι αξίας αλλά καλής κατασκευής. Quartz φυσικά!
Νόμιζα έγραφε Cartier όταν το είδα
Παράθεση από: Giorgos_I στις Σεπτέμβριος 11, 2016, 07:42:22 πμΠαράθεση από: STF στις Σεπτέμβριος 11, 2016, 00:43:18 πμΠαράθεση από: georgefl74 στις Σεπτέμβριος 10, 2016, 21:36:21 μμΝόμιζα έγραφε Cartier όταν το είδαΝαι καλά!Κειμήλιο από τη γιαγιά της γυναίκας μου, μάλλον όχι αξίας αλλά καλής κατασκευής. Quartz φυσικά!Πόσων χρονών είναι η γιαγιά της γυναίκα σου ? H γιαγιά μας "άφησε" το '99. Αυτό το ρολογάκι πρέπει να το είχε από τα τέλη της δεκαετίας του '80 (μεταξύ '85 και '90). Carina γράφει. Κάποτε έβγαζε μια τέτοια σειρά quartz η Citizen αλλά δε πιστεύω να έχει σχέση.Το ρολόι είναι αγορασμένο από κατάστημα φο-μπιζού της Ζυρίχης.Στάλθηκε από συσκευή τηλεπικοινωνίας
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Ειναι,αλλα επειδη περιμενω αλλο ενα bronze,αυτο πρεπει να φυγει
Δεν το λες μικρο,τα bronze ειναι ωραια αν ειναι χορταστικα στο ματι γιατι ειναι ιδιαιτερα.Ειναι 46αρι
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.