0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: carl στις Ιούλιος 13, 2016, 18:59:23 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Turbo-X O μου χρησιμοποιώντας Tapatalkτο εχω σε μαυρο,ωραιο
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Turbo-X O μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ωραία φάση... Giorgio, μην το σκέφτεσαι, ΒΟΥΤΑ...!
Δημήτρη, πήρες SKX...;;; Αρχηγέ μου, καλοβούτηχτο...! Υπέροχο ρολόι...
Παράθεση από: WhiteLionR στις Ιούλιος 14, 2016, 22:28:59 μμΔημήτρη, πήρες SKX...;;; Αρχηγέ μου, καλοβούτηχτο...! Υπέροχο ρολόι...Πολυ ωραίο Θοδωρή αλλα δυστιχός δεν ειναι δικό μου ...ΕινΙ ενός φίλου και το πήρα για λίγο στα χέρια μου ´ ... Ετσι το φωτογράφισα ...!!!
Παράθεση από: capt-dim στις Ιούλιος 15, 2016, 00:16:27 πμΠαράθεση από: WhiteLionR στις Ιούλιος 14, 2016, 22:28:59 μμΔημήτρη, πήρες SKX...;;; Αρχηγέ μου, καλοβούτηχτο...! Υπέροχο ρολόι...Πολυ ωραίο Θοδωρή αλλα δυστιχός δεν ειναι δικό μου ...ΕινΙ ενός φίλου και το πήρα για λίγο στα χέρια μου ´ ... Ετσι το φωτογράφισα ...!!!Το δικό σου είναι καλλίτερο.
Παράθεση από: carl στις Ιούλιος 13, 2016, 18:59:23 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Turbo-X O μου χρησιμοποιώντας Tapatalk(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.