0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πολύ όμορφο ρολόι το LLD.... Και δεν είναι τυχαίο ότι σε όλα τα forum Ρολογιών γίνεται πάντα πολυ καλή αναφορά γύρω από αυτό..!
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)GK......
... ισχύει απόλυτα ... το LLD είναι πανέμορφο ρολόι ... και χαίρει μεγάλης εκτίμησης σε όλα τα διεθνή φόρα ... και βέβαια ειναι το Best seller της Longines ... με περιτριγυρίζει και εμένα αυτό το ρολόι εδώ και αρκετό καιρό ... αλλά αντιστέκομαι σθεναρά ...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)εδώ μερικές δικές μου φωτο... με την ρολογάρα ...!!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: capt-dim στις Ιούλιος 10, 2016, 21:35:00 μμ...αυτό είναι το tender του σκάφους σου ?
Παράθεση από: Giorgos_I στις Ιούλιος 11, 2016, 20:00:12 μμΠαράθεση από: capt-dim στις Ιούλιος 10, 2016, 21:35:00 μμ...αυτό είναι το tender του σκάφους σου ? Το συγκεκριμένο ειναι κυριολεκτικός .... Mega ship ... Απο τα μεγαλύτερα που έρχονται στον Πειραιά ...!!!
Παράθεση από: capt-dim στις Ιούλιος 11, 2016, 18:48:18 μμΩραίο ντουέτο αυτό...Θα μπορούσε κάποιος να έχει μόνο αυτά τα δύο.
Σε λίγο καιρό,θα είναι πάλι μαζί μου... images hosting
καταδυτικά έχεις, καρτιέ δεν έχεις πούλα!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.