Α ρε Γιώργο....
Την άμμο της θάλασσας έχεις φορέσει...
Ωραίο πράγμα να μην έχει απωθημένα ο άνθρωπος....
Γενικώς....
...μπορείς να το πείς και έτσι .
Αλλά αν σήμερα ξεκίναγα, και με προοπτική 25-30 ετών μπροστά μου, και με τον δικό μου τρόπο ζωής, και την εμπειρία μου, από την ΥΩ, θα περιοριζόμουν σε ένα Cartier τανκ, ένα Sub ND, και ένα GMT. Δεν φαντάζομαι τον εαυτό μου χωρίς τέτοια. Και θα μου πείς , "τα χαίρεσαι" ? Τώρα όχι, αλλά τα χάρηκα πολύ, και με υπηρέτησαν ΠΙΣΤΑ. Τα υπόλοιπα, για .....................άλλους.
Από "φθηνά", θα ξαναγόραζα με εμπιστοσύνη SEIKO, CITIZEN, CASIO
και ΤΕΛΟΣ.Ολα τα άλλα ήταν
ΣΠΑΤΑΛΗ, χρόνου και χρήματος, στην συνεχή προσπάθεια απόκτησης του "νέου", του "καλλίτερου", του "αναβαθμισμένου", του..., του....
Φυσικά ευνοήθηκα από τις συνθήκες, τις εποχές, και απέκτησα διάφορα.
Αλλά δούλευα "γαϊδούρι", και δεν σπατάλησα σε π@π@ριές, που πολλοί φίλοι μου σκορπούσαν λεφτά για το τίποτα.
Στην σημερινή εποχή, με τις τραγικά σφικτές συνθήκες ζωής, ένα καταδυτικό homage Submariner ίσως με κάλυπτε. Το Sub είναι το ρολοι που δεν θα ξεπεράσω ΠΟΤΕ.
Στην ηλικία μου δε, δεν θα αγοράσω ρολόϊ με προοπτική τα επόμενα 30 χρόνια ! Και η πλαστικούρα με καλύπτει, όπως και τα υπολοιπα σκόρπια που έχω.
Δυστυχώς, και αυτό ας γίνει μάθημα στους νέους, το κράτος με εξαπάτησε, ( ....και μερικά εκατομμύρια άλλους ), και μου στερεί το δικαίωμα της διαχείρισης της εργασίας μου και των κόπων μου όλων αυτών των ετών, με τον τρόπο που θα επιθυμούσα, και περίμενα δεκαετίες για να πραγματοποιήσω.