0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Vagelis? στις Μάιος 13, 2016, 22:36:41 μμΌρθιο το βλέπω το καλαμάκι... στο διπλο πειρασμο... του greek women's watch forum...
Όρθιο το βλέπω το καλαμάκι...
Προτείνω GWF...μονοήμερη σε κοντινό νησί....Αίγινα...Πόρο...Αγκίστρι...να βρέξουμε τα diver's μας.....και δεν το λέω για πλάκα....!!!
Παράθεση από: Βost στις Μάιος 14, 2016, 11:54:19 πμΠροτείνω GWF...μονοήμερη σε κοντινό νησί....Αίγινα...Πόρο...Αγκίστρι...να βρέξουμε τα diver's μας.....και δεν το λέω για πλάκα....!!!Πόρο καλύτερα...Υπάρχει νομίζω και μέλος μας που κατοικεί εκεί,για να μας υποδεχθεί ....
Αντε τώρα που έφτιαξε ο καιρός να το δροσισουμε το νήμα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Vagelis? στις Μάιος 14, 2016, 01:34:39 πμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚαι αυτο, αν και λιγο μικροτερο απ το σεικο, ειναι υπεροχο μιλιταρι!!
Ωραιο, δικο σου Γιωργο;
Παράθεση από: harolagoha στις Μάιος 14, 2016, 21:29:35 μμΩραιο, δικο σου Γιωργο;Και το από κάτω δικό σου Γιώργο....??
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.