0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)G ...
Παράθεση από: gkblues στις Μάρτιος 17, 2016, 20:34:26 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)G ...σου παει
Παράθεση από: george_ στις Μάρτιος 17, 2016, 20:37:49 μμΠαράθεση από: gkblues στις Μάρτιος 17, 2016, 20:34:26 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)G ...σου παειΈψαξα για να δω το 65 αλλα που....εδω στην επαρχια...Και δοκίμασα αυτοG ...
Παράθεση από: gkblues στις Μάρτιος 17, 2016, 20:38:58 μμΠαράθεση από: george_ στις Μάρτιος 17, 2016, 20:37:49 μμΠαράθεση από: gkblues στις Μάρτιος 17, 2016, 20:34:26 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)G ...σου παειΈψαξα για να δω το 65 αλλα που....εδω στην επαρχια...Και δοκίμασα αυτοG ...Αδιάφορο μου φαίνεται Γιώργο.
Μερικα λουρακια που εφτιαξα μονος μου απο παλιες ζωνες..οχι για να τα πουλησω απλα σα χομπι...δεν εχω ομως ουτε τα καταλληλα εργαλεια ουτε δυστυχως χρονο(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το HUAWEI GRA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ευχαριστω πολυ!!οπως καταλαβατε εχω κολλημα με τα panerai....και φτιαχνω λουρακια για ενα ρολοι που δεν εχω!!!!!!!φοβαμαι πως θα την κανω την αμαρτια μου και θα παρω καμια ρεπλικα καποια στιγμη
Παράθεση από: neuromind στις Μάρτιος 19, 2016, 16:25:45 μμευχαριστω πολυ!!οπως καταλαβατε εχω κολλημα με τα panerai....και φτιαχνω λουρακια για ενα ρολοι που δεν εχω!!!!!!!φοβαμαι πως θα την κανω την αμαρτια μου και θα παρω καμια ρεπλικα καποια στιγμη Όοοοχι ξανασκέψου το .Πάρε καλύτερα ένα homage σαν αυτό που έχει ο Iron....marina militare.
Μ αυτή την έννοια και όλα τα homage είναι ρέπλικες..
Παράθεση από: Petros1 στις Μάρτιος 19, 2016, 16:46:33 μμΜ αυτή την έννοια και όλα τα homage είναι ρέπλικες..οχι το να γραφεις marina militare απαγορευετε ειναι trademark της panerai να γραφεις davosa σε ενα ρολοι ιδιο με το sub δεν ειναι replica ειναι homageαν δεν εγραφε marina θα ηταν οκ
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.