0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γιώργο ειλικρινά είσαι για radiomir..... Δεν ξέρω αλλά πιστεύω σου ταιριάζει άριστα..... Κάνε οικονομία και έφυγες για Ιταλίδα
Παράθεση από: Βost στις Μάρτιος 03, 2016, 21:15:57 μμΓιώργο ειλικρινά είσαι για radiomir..... Δεν ξέρω αλλά πιστεύω σου ταιριάζει άριστα..... Κάνε οικονομία και έφυγες για Ιταλίδα Λες ε; Για δείξε μου ποιο;G.K
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)G.K
Παράθεση από: capt-dim στις Μάρτιος 03, 2016, 17:28:09 μμΠολυ καλη..μονο μεσα απο τις φωτογραφιες σου το εχω ερωτευτει αυτο το ρολοι
και τα 2 πολυ καλα
Παράθεση από: george_ στις Μάρτιος 04, 2016, 22:01:37 μμκαι τα 2 πολυ καλαΣήμερα το παρέλαβα το χρυσό! Δεν εχω προλάβει να το παρουσιάσω! Πάντως είναι καταπληκτικό... δεν το περίμενα!
Παράθεση από: IronHawk στις Μάρτιος 04, 2016, 22:05:15 μμΠαράθεση από: george_ στις Μάρτιος 04, 2016, 22:01:37 μμκαι τα 2 πολυ καλαΣήμερα το παρέλαβα το χρυσό! Δεν εχω προλάβει να το παρουσιάσω! Πάντως είναι καταπληκτικό... δεν το περίμενα!Ωραία πράγματα....Να χουμε να λαβαίνουμε από σένα....
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.