0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: gkblues στις Ιανουάριος 22, 2016, 21:18:26 μμΝαι η οχι;(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)G.KΓιώργο, για να είμαι ειλικρινής μου δείχνει λίγο παράξενο το πράσινο.Αυτά όμως μου αρέσουν πολύ:(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Ναι η οχι;(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)G.K
share image
Παράθεση από: Βost στις Ιανουάριος 23, 2016, 12:13:00 μμshare imageμαγικό σετάρισμα
Παράθεση από: nicolasg στις Ιανουάριος 23, 2016, 13:57:18 μμΠαράθεση από: Βost στις Ιανουάριος 23, 2016, 12:13:00 μμshare imageμαγικό σετάρισμα Χαίρομαι πολύ που σας άρεσε παιδιά....δεν θα το αλλάξω...τον θεωρώ τον καλύτερο δυνατό συνδυασμό για τα γούστα μου...και χωράει και μέσα απο πουκάμισο (2μήνες στο +0)
Καλοριζικα
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.