0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)γιατι ρε παιδια το Postimage μου γυρίζει τις φωτογραφίες?
έχει ανέβει πολύ η εταιρεία τώρα τελευταία στα μάτια μου
Παράθεση από: Βost στις Δεκέμβριος 17, 2015, 08:34:14 πμέχει ανέβει πολύ η εταιρεία τώρα τελευταία στα μάτια μουΑπο τοτε που αγορασε ο ακοτιους πηρε τα πανω της
Απο τοτε που αγορασε ο ακοτιους πηρε τα πανω της
Παράθεση από: nicolasg στις Δεκέμβριος 17, 2015, 08:35:38 πμΑπο τοτε που αγορασε ο ακοτιους πηρε τα πανω της Ευτυχώς δηλαδή που δε μου αρέσουν τα πανέρια. Φαντάσου αν είχα πάρει ένα, τι παραπάνω χαμός θα είχε γίνει.
Παράθεση από: Ακότιους στις Δεκέμβριος 17, 2015, 09:21:34 πμΠαράθεση από: nicolasg στις Δεκέμβριος 17, 2015, 08:35:38 πμΑπο τοτε που αγορασε ο ακοτιους πηρε τα πανω της Ευτυχώς δηλαδή που δε μου αρέσουν τα πανέρια. Φαντάσου αν είχα πάρει ένα, τι παραπάνω χαμός θα είχε γίνει. Αν αγορασεις πανερι θα αρχισει να τα βγαζει σε quartz μετά.
Παράθεση από: Ισίδωρος στις Δεκέμβριος 16, 2015, 22:17:27 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Επομενη φωτο στον ΔΠμε το ρολοι και κανα γκομενακι
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.