0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Vagelis στις Ιούνιος 28, 2015, 18:28:29 μμΤο lange μου πάντως λειτουργεί ακόμα... απο καταψυξη?
Το lange μου πάντως λειτουργεί ακόμα...
Παράθεση από: george_ στις Ιούνιος 28, 2015, 18:32:22 μμΠαράθεση από: Vagelis στις Ιούνιος 28, 2015, 18:28:29 μμΤο lange μου πάντως λειτουργεί ακόμα... απο καταψυξη? Κομπρεσερ δουλεύω και τα φοράω...
Παράθεση από: Vagelis στις Ιούνιος 28, 2015, 18:33:25 μμΠαράθεση από: george_ στις Ιούνιος 28, 2015, 18:32:22 μμΠαράθεση από: Vagelis στις Ιούνιος 28, 2015, 18:28:29 μμΤο lange μου πάντως λειτουργεί ακόμα... απο καταψυξη? Κομπρεσερ δουλεύω και τα φοράω...και πώς κρατάς το χαρτοφύλακα ρε φίλε;; Με το ένα χέρι το δουλεύεις το κομπρεσέρ;;;Πρέπει να είσαι πολύ δυνατός!!!
Παράθεση από: charisps στις Ιούνιος 28, 2015, 18:35:14 μμΠαράθεση από: Vagelis στις Ιούνιος 28, 2015, 18:33:25 μμΠαράθεση από: george_ στις Ιούνιος 28, 2015, 18:32:22 μμΠαράθεση από: Vagelis στις Ιούνιος 28, 2015, 18:28:29 μμΤο lange μου πάντως λειτουργεί ακόμα... απο καταψυξη? Κομπρεσερ δουλεύω και τα φοράω...και πώς κρατάς το χαρτοφύλακα ρε φίλε;; Με το ένα χέρι το δουλεύεις το κομπρεσέρ;;;Πρέπει να είσαι πολύ δυνατός!!! Τον έχω κρεμασμενο χιαστι στον ώμο. Μου τσαλακωνει λίγο το κοστούμι, αλλά τι να κάνεις;
κατι τετοια ακουω και δεν παιρνω lange δεν ειναι οτι δεν εχω 20 εκατομμύρια δραχμες
Παράθεση από: stelakos στις Ιούνιος 28, 2015, 18:40:18 μμκατι τετοια ακουω και δεν παιρνω lange δεν ειναι οτι δεν εχω 20 εκατομμύρια δραχμεςγια να πηγαίνεις στη θάλασσα σίγουρα έχεις!!
Η »μπάλα» του πλοίου είναι το προεξέχον βολβοειδής κομμάτι στην πλώρη του πλοίου και επιδρά στην αντίσταση του πλοίου στα κύματα διαμορφώνοντας κατάλληλα το κύμα στην πρωραία περιοχή.Το μέγεθος και σχήμα της έχει σημαντικές επιπτώσεις στην υδροδυναμική απόδοση του πλοίου με αποτελέσματα την μείωση της καταναλώσεις και την αύξηση της ταχύτητας του πλοίου !!!Με λίγα λόγια ... στο πλοίο επειδή η αντίσταση του στο νερό όταν ταξιδεύει είναι σχεδόν αντιστρόφως ανάλογο μέγεθος με τη ταχύτητα του,η μείωση της οδηγεί συνήθως σε αύξηση της ταχύτητας. Λέμε συνήθως γιατί επιδρούν και άλλοι παράγοντες ... ελπίζω να βοήθησα και να καταλάβατε ... κάτι (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: capt-dim στις Ιούνιος 28, 2015, 17:07:29 μμΗ »μπάλα» του πλοίου είναι το προεξέχον βολβοειδής κομμάτι στην πλώρη του πλοίου και επιδρά στην αντίσταση του πλοίου στα κύματα διαμορφώνοντας κατάλληλα το κύμα στην πρωραία περιοχή.Το μέγεθος και σχήμα της έχει σημαντικές επιπτώσεις στην υδροδυναμική απόδοση του πλοίου με αποτελέσματα την μείωση της καταναλώσεις και την αύξηση της ταχύτητας του πλοίου !!!Με λίγα λόγια ... στο πλοίο επειδή η αντίσταση του στο νερό όταν ταξιδεύει είναι σχεδόν αντιστρόφως ανάλογο μέγεθος με τη ταχύτητα του,η μείωση της οδηγεί συνήθως σε αύξηση της ταχύτητας. Λέμε συνήθως γιατί επιδρούν και άλλοι παράγοντες ... ελπίζω να βοήθησα και να καταλάβατε ... κάτι (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)έχω διαβάσει ότι την καλύτερη υδροδυναμική απόδοση την έχουν τα ρόλεξ στην τελευταια θέση τα lange
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.