0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: stelakos στις Μάρτιος 05, 2015, 14:24:44 μμΠαράθεση από: charisps στις Μάρτιος 05, 2015, 14:23:14 μμΣτέλιο κάτσε να τα δεις από κοντά.... το bb το εχω δει 10 φορες βρε χαρη και το σαμπ επισης και ειμαι ο τελευταιος που θα δωσει ευσημα στην ρολεξ αλλα τι να λεμε η tudor μπροστα στην ρολεξ δεν ειναι τιποταΥΓ το bb μου αρεσει απιστευτα σαν ρολοιρε δεν έχει καμιά σχέση με του δικηγόρου λέμεεεε!!!
Παράθεση από: charisps στις Μάρτιος 05, 2015, 14:23:14 μμΣτέλιο κάτσε να τα δεις από κοντά.... το bb το εχω δει 10 φορες βρε χαρη και το σαμπ επισης και ειμαι ο τελευταιος που θα δωσει ευσημα στην ρολεξ αλλα τι να λεμε η tudor μπροστα στην ρολεξ δεν ειναι τιποταΥΓ το bb μου αρεσει απιστευτα σαν ρολοι
Στέλιο κάτσε να τα δεις από κοντά....
Παράθεση από: charisps στις Μάρτιος 05, 2015, 14:25:47 μμΠαράθεση από: stelakos στις Μάρτιος 05, 2015, 14:24:44 μμΠαράθεση από: charisps στις Μάρτιος 05, 2015, 14:23:14 μμΣτέλιο κάτσε να τα δεις από κοντά.... το bb το εχω δει 10 φορες βρε χαρη και το σαμπ επισης και ειμαι ο τελευταιος που θα δωσει ευσημα στην ρολεξ αλλα τι να λεμε η tudor μπροστα στην ρολεξ δεν ειναι τιποταΥΓ το bb μου αρεσει απιστευτα σαν ρολοιρε δεν έχει καμιά σχέση με του δικηγόρου λέμεεεε!!! Καμιά σχέση με το κόκκινο...στα μάτια μου άλλο ρολόι...
Εννοείται...αλλά οπτικά...στα.γούστα μου πάντα...εκ διαμέτρου αντίθετα ρολόγια...
Παράθεση από: bost στις Μάρτιος 05, 2015, 14:32:46 μμΕννοείται...αλλά οπτικά...στα.γούστα μου πάντα...εκ διαμέτρου αντίθετα ρολόγια...ο τροπος που το λες ειναι σαν να μιλας για ενα patek calatrava και ενα invicta βρε μια στεφανη αλλαζει ενταξει
caricare immagini
Παράθεση από: bost στις Μάρτιος 05, 2015, 22:53:57 μμperfection!!!
shaking time....
Παράθεση από: charisps στις Μάρτιος 06, 2015, 00:14:08 πμshaking time....Υπέροχο το Rolex! Δεν θυμάμαι να εχω ξαναδεί το προστατευτικό του.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.