0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: bost στις Μάρτιος 04, 2015, 20:29:12 μμΠαράθεση από: stelakos στις Μάρτιος 04, 2015, 20:24:04 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) σημερα ειχε φοβερη μερα στην θεσσαλονικη δεν μπορουσα να κανω διαφορετικα απο το να απολαυσω ενα καφεδακι στην παραλιαρε? εσύ βγάζεις πολύ καλές φωτογραφίες...και γιατί αγαπητέ κύριε δεν το κάνεις πιο συχνά? Μπράβο ρε Στέλιο ...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)σιγά μη βγάζει!! Αν δεν ήταν τόσο φωτογενές το 007.... Εκτός αν εννοείς γυμνές φωτο...
Παράθεση από: stelakos στις Μάρτιος 04, 2015, 20:24:04 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) σημερα ειχε φοβερη μερα στην θεσσαλονικη δεν μπορουσα να κανω διαφορετικα απο το να απολαυσω ενα καφεδακι στην παραλιαρε? εσύ βγάζεις πολύ καλές φωτογραφίες...και γιατί αγαπητέ κύριε δεν το κάνεις πιο συχνά? Μπράβο ρε Στέλιο ...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) σημερα ειχε φοβερη μερα στην θεσσαλονικη δεν μπορουσα να κανω διαφορετικα απο το να απολαυσω ενα καφεδακι στην παραλια
χαχαχαχαχα ρε έχει ταλέντο το παιδί ....στο διπλό πειρασμό θέλει βίντεο...χαχαχα...αλλά αλήθεια μου άρεσε πάρα πολύ ..και σιγά το κριτήριο που είμαι εγώ ρε Στέλιο...οκ είναι χαρούμενες εμένα...χρωματιστές...αλλά εδώ δεν κάνουμε διαγωνισμό φωτογραφίας ...όποιος θέλει να το κάνει αυτό να πάει σε άλλα φόρα φωτογραφίας..υπάρχουν άπλετα να κάνει το χόμπι του εκεί...στα μάτια μου όλοι και όλες οι φωτό ίδιες έιναι ..απλα εννοείται άλλες μου αρέσουν περισσότερο ή λιγότερο...και πάλι μπραβο ρε μαν
Παράθεση από: bost στις Μάρτιος 04, 2015, 20:36:48 μμχαχαχαχαχα ρε έχει ταλέντο το παιδί ....στο διπλό πειρασμό θέλει βίντεο...χαχαχα...αλλά αλήθεια μου άρεσε πάρα πολύ ..και σιγά το κριτήριο που είμαι εγώ ρε Στέλιο...οκ είναι χαρούμενες εμένα...χρωματιστές...αλλά εδώ δεν κάνουμε διαγωνισμό φωτογραφίας ...όποιος θέλει να το κάνει αυτό να πάει σε άλλα φόρα φωτογραφίας..υπάρχουν άπλετα να κάνει το χόμπι του εκεί...στα μάτια μου όλοι και όλες οι φωτό ίδιες έιναι ..απλα εννοείται άλλες μου αρέσουν περισσότερο ή λιγότερο...και πάλι μπραβο ρε μαν χιχι απλα μου αρεσουν οι φωτο σου και αρκετων αλλων ετσι! οσο για το βιντεο ε οχι και ετσι αλλωστε εκει χανεται και το παραμικρο ψήγμα καλλιτεχνισμου
Παράθεση από: stelakos στις Μάρτιος 04, 2015, 20:39:07 μμΠαράθεση από: bost στις Μάρτιος 04, 2015, 20:36:48 μμχαχαχαχαχα ρε έχει ταλέντο το παιδί ....στο διπλό πειρασμό θέλει βίντεο...χαχαχα...αλλά αλήθεια μου άρεσε πάρα πολύ ..και σιγά το κριτήριο που είμαι εγώ ρε Στέλιο...οκ είναι χαρούμενες εμένα...χρωματιστές...αλλά εδώ δεν κάνουμε διαγωνισμό φωτογραφίας ...όποιος θέλει να το κάνει αυτό να πάει σε άλλα φόρα φωτογραφίας..υπάρχουν άπλετα να κάνει το χόμπι του εκεί...στα μάτια μου όλοι και όλες οι φωτό ίδιες έιναι ..απλα εννοείται άλλες μου αρέσουν περισσότερο ή λιγότερο...και πάλι μπραβο ρε μαν χιχι απλα μου αρεσουν οι φωτο σου και αρκετων αλλων ετσι! οσο για το βιντεο ε οχι και ετσι αλλωστε εκει χανεται και το παραμικρο ψήγμα καλλιτεχνισμουέχεις PM....
Solid as a ROCK...!
Παράθεση από: charisps στις Μάρτιος 05, 2015, 14:07:03 μμΤι πες τώρα...? Φανταστική φωτογραφία...και συγνώμη αλλά θα έπαιρνα το tudor και θα έφευγα....μαγικό ρολόι...μπράβο ρε Χάρη μου έδωσες μεγάλη χαρά..
Στέλιο κάτσε να τα δεις από κοντά....
Παράθεση από: charisps στις Μάρτιος 05, 2015, 14:23:14 μμΣτέλιο κάτσε να τα δεις από κοντά.... το bb το εχω δει 10 φορες βρε χαρη και το σαμπ επισης και ειμαι ο τελευταιος που θα δωσει ευσημα στην ρολεξ αλλα τι να λεμε η tudor μπροστα στην ρολεξ δεν ειναι τιποταΥΓ το bb μου αρεσει απιστευτα σαν ρολοι
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.