0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Stelios.T στις Μάρτιος 04, 2015, 18:32:37 μμΕκατσα και τα υπολογισα. Θελει καπου 100 ευρω. Σκεφτηκα καλυτερα να διαθεσω το ποσο αυτο για ενα απο τα ρολογια που εχω στο short list μου.Οποτε χαριζεται ενα πολυ ομορφο STERILE dial διαστασης 36.4mm αν το θελει κανεις. οπως?
Εκατσα και τα υπολογισα. Θελει καπου 100 ευρω. Σκεφτηκα καλυτερα να διαθεσω το ποσο αυτο για ενα απο τα ρολογια που εχω στο short list μου.Οποτε χαριζεται ενα πολυ ομορφο STERILE dial διαστασης 36.4mm αν το θελει κανεις.
Παράθεση από: george_ στις Μάρτιος 04, 2015, 18:36:05 μμΠαράθεση από: Stelios.T στις Μάρτιος 04, 2015, 18:32:37 μμΕκατσα και τα υπολογισα. Θελει καπου 100 ευρω. Σκεφτηκα καλυτερα να διαθεσω το ποσο αυτο για ενα απο τα ρολογια που εχω στο short list μου.Οποτε χαριζεται ενα πολυ ομορφο STERILE dial διαστασης 36.4mm αν το θελει κανεις. οπως?Seiko SNDF93Seiko SKX007Orient BambinoΣε αυτη την σειρα.
Παράθεση από: Stelios.T στις Μάρτιος 04, 2015, 18:39:38 μμΠαράθεση από: george_ στις Μάρτιος 04, 2015, 18:36:05 μμΠαράθεση από: Stelios.T στις Μάρτιος 04, 2015, 18:32:37 μμΕκατσα και τα υπολογισα. Θελει καπου 100 ευρω. Σκεφτηκα καλυτερα να διαθεσω το ποσο αυτο για ενα απο τα ρολογια που εχω στο short list μου.Οποτε χαριζεται ενα πολυ ομορφο STERILE dial διαστασης 36.4mm αν το θελει κανεις. οπως?Seiko SNDF93Seiko SKX007Orient BambinoΣε αυτη την σειρα.πρωτα αυτα λοιπον!
στο συρταρι
Να βάλω άλλη μία;
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) σημερα ειχε φοβερη μερα στην θεσσαλονικη δεν μπορουσα να κανω διαφορετικα απο το να απολαυσω ενα καφεδακι στην παραλια
Παράθεση από: stelakos στις Μάρτιος 04, 2015, 20:24:04 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) σημερα ειχε φοβερη μερα στην θεσσαλονικη δεν μπορουσα να κανω διαφορετικα απο το να απολαυσω ενα καφεδακι στην παραλιαρε? εσύ βγάζεις πολύ καλές φωτογραφίες...και γιατί αγαπητέ κύριε δεν το κάνεις πιο συχνά? Μπράβο ρε Στέλιο ...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.