0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Alexspat στις Φεβρουάριος 23, 2015, 15:10:00 μμΑλλαγή λουράκι στο 372 Αλέξη μου δε θα το ρισκάριζα να το αφήσω για πολλή ώρα εκεί!
Αλλαγή λουράκι στο 372
Παράθεση από: charisps στις Φεβρουάριος 23, 2015, 20:01:17 μμΠαράθεση από: Alexspat στις Φεβρουάριος 23, 2015, 15:10:00 μμΑλλαγή λουράκι στο 372 Αλέξη μου δε θα το ρισκάριζα να το αφήσω για πολλή ώρα εκεί! Όπως καταλαβαίνεις φίλε οι ιδιοκτήτες από τα Lego ήταν για νανάκια
Sumo on fire...
Παράθεση από: WhiteLionR στις Φεβρουάριος 24, 2015, 16:57:32 μμSumo on fire...μπα οσο το βλεπω πιο πολυ με αρεσει και ειναι καταδυτικο κατι δεν παει καλα με μενα
Παράθεση από: stelakos στις Φεβρουάριος 24, 2015, 19:50:23 μμΠαράθεση από: WhiteLionR στις Φεβρουάριος 24, 2015, 16:57:32 μμSumo on fire...μπα οσο το βλεπω πιο πολυ με αρεσει και ειναι καταδυτικο κατι δεν παει καλα με μενα μόνο το δικό μου δε σου αρέσει όμορφε!!
δύο από τα πιο αγαπημένα..
Παράθεση από: charisps στις Φεβρουάριος 24, 2015, 18:31:51 μμδύο από τα πιο αγαπημένα..Λογικό μου φαίνεται...να τα χαίρεσαι Χάρη ...
...μπα οσο το βλεπω πιο πολυ με αρεσει και ειναι καταδυτικο κατι δεν παει καλα με μενα
Παράθεση από: stelakos στις Φεβρουάριος 24, 2015, 19:50:23 μμ...μπα οσο το βλεπω πιο πολυ με αρεσει και ειναι καταδυτικο κατι δεν παει καλα με μενα Είναι γιατί όλα τα "επιθετικά" στοιχεία του Sumo αντικαταστάθηκαν από άλλα πιο κλασσικά ή διακριτικά αν θες.edit: Κι εγώ ευχαριστώ, Αλέκο...!
Παράθεση από: capt-dim στις Φεβρουάριος 25, 2015, 09:07:58 πμΤις λατρεύω αυτές τις φωτογραφίες...!!!!Τρομερό ρολόι!!!!σε ευχαριστώ ...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Δημήτρη το Nuc που γράφει δεν πιστεύω να είναι συντομογραφία του Nuclear ? (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)... ΝΑΙ αυτό σημαίνει ... και το από κάτω κουμπάκι το πατάς και φεύγουν κάτι διηπειρωτικοί πυραύλοι ...
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.