0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
41mm Βαγγέλη 44mm με την κορώνα ...
Παράθεση από: bost στις Ιανουάριος 25, 2015, 22:28:23 μμ41mm Βαγγέλη 44mm με την κορώνα ...Βγαίνει και 38άρι έτσι δεν είναι;
Σε 37mm με διαφορετική κάσα..δείκτες ..dial..κορώνα στο 4...αλλά στην ίδια οικογένεια..το μικρό και το μεγάλο...έχω και τα 2
φανταστικό το μικρό...δεν το νιώθεις καν ότι το φοράς...
Παράθεση από: bost στις Ιανουάριος 25, 2015, 23:12:45 μμφανταστικό το μικρό...δεν το νιώθεις καν ότι το φοράς... Όπως το έχεις στη φωτογραφία, έτσι το θέλω!Μπλεδάκι με τέτοιο ιμάντα (έτσι βγαίνει, ε;)
Παράθεση από: Vagelis στις Ιανουάριος 25, 2015, 23:17:26 μμΠαράθεση από: bost στις Ιανουάριος 25, 2015, 23:12:45 μμφανταστικό το μικρό...δεν το νιώθεις καν ότι το φοράς... Όπως το έχεις στη φωτογραφία, έτσι το θέλω!Μπλεδάκι με τέτοιο ιμάντα (έτσι βγαίνει, ε;)Αυτό ήτανε το samaras edition.Απο αύριο καταργείται, θα βγαίνει σε ροζ τώρα.
Παράθεση από: Vagelis στις Ιανουάριος 25, 2015, 23:17:26 μμΠαράθεση από: bost στις Ιανουάριος 25, 2015, 23:12:45 μμφανταστικό το μικρό...δεν το νιώθεις καν ότι το φοράς... Όπως το έχεις στη φωτογραφία, έτσι το θέλω!Μπλεδάκι με τέτοιο ιμάντα (έτσι βγαίνει, ε;)Πάει ...έγινε συλλεκτικό το μπλε...χαχα...το λουράκι της μάνας του είναι μπλε τύπου κανβας...πολύ άνετο ..ειδικά για καλοκαίρι...
Ναι ναι ....Αυτό..... αλλά γενικότερα ...Οι φωτογραφίες στα ιντερνετικα μαγαζιά ..είναι πολύ χειρότερες από την πραγματικότητα....από κοντά είναι πολύ πιο όμορφο.... Χτύπα το χθες......
Παράθεση από: bost στις Ιανουάριος 26, 2015, 00:09:40 πμΝαι ναι ....Αυτό..... αλλά γενικότερα ...Οι φωτογραφίες στα ιντερνετικα μαγαζιά ..είναι πολύ χειρότερες από την πραγματικότητα....από κοντά είναι πολύ πιο όμορφο.... Χτύπα το χθες......σουαρεσουν τα ρολεξ?!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: george_ στις Ιανουάριος 26, 2015, 00:11:06 πμΠαράθεση από: bost στις Ιανουάριος 26, 2015, 00:09:40 πμΝαι ναι ....Αυτό..... αλλά γενικότερα ...Οι φωτογραφίες στα ιντερνετικα μαγαζιά ..είναι πολύ χειρότερες από την πραγματικότητα....από κοντά είναι πολύ πιο όμορφο.... Χτύπα το χθες......σουαρεσουν τα ρολεξ?!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.