Αποστολέας Θέμα: Φωτογραφίες μας....  (Αναγνώστηκε 2571388 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Φωτογραφίες μας....
« Απάντηση #6075 στις: Ιανουάριος 24, 2015, 17:38:30 μμ »
η αναφορα μου δεν εχει να κανει με τον χαρη ή με οποιο αλλο μελος αγορασε ρολοι που δεν ειναι panerai και γραφει marina militare η αναφορα μου ειναι οτι την λες στον στελιο για ενα ρολοι που πλεον  ειναι sterile.
Το οτι τα ρολογια απο getat και λοιπα κινεζικα μαγαζια που γραφουν πανω marina militare αποτελουν ρεπλικες ειναι γεγονος  δεν το λεω εγω, ουτε θα κρινω τις ρεπλικες (δεν ασχολουμε απλα).
σου εδωσα το link οτι η λεξη marina militare ανηκει πλεον (apo 2005) στην panerai και απογορευετε η χρηση της απο 3ους
εχεις καποια ενσταση σε αυτα που λεω?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6076 στις: Ιανουάριος 24, 2015, 17:41:01 μμ »
και το ποστ απο τον wus founder ernie
http://forums.watchuseek.com/f71/about-marina-militare-posts-316289.html
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος nicholas.d

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6077 στις: Ιανουάριος 24, 2015, 17:58:19 μμ »
εγω που παρεακολουθω τη ν κουβεντα δεν βλεπω κατι προσβλητικο στα ποστ του στελιου...

επισης μου αρεσουν τετοιου ειδους σκαλισματα και μετατροπες σε ρολογια οποιαςδηποτε παραγωγης...

επισης θεωρω οτι ο στελακος δεν αναφερθηκε προσωπικα στον χαρη...οσον αφορα τα ρολογια του αλλα για καποιο λογο ο βαγγελης τον ανεφερε σε κουβεντα...

οι αποψεις των συμφωρουμιτων...πρεπει να ειναι απολυτως σεβαστες  απο ολους..
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
ανθρωπος χωρις παρελθον μια δεν αξιζει...
η ρίζα κάμει το δεντρό και το δεντρό καρπίζει.

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6078 στις: Ιανουάριος 24, 2015, 17:59:25 μμ »
Και ο χάρης με ξέρει αρκετά καλα τόσο την γνώμη μου για αυτόν όσο και για τα ρολόγια του
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6079 στις: Ιανουάριος 24, 2015, 18:14:04 μμ »
το προβλημα πλεον ειναι εμφανες......
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #6080 στις: Ιανουάριος 24, 2015, 18:20:40 μμ »
Και ο χάρης με ξέρει αρκετά καλα τόσο την γνώμη μου για αυτόν όσο και για τα ρολόγια του

Για να είμαι ειλικρινἠς σήμερα έμαθα την άποψη σου!
Ποτέ δεν είχες πει τίποτα για τα Marina Militare. παρόλο που με έχεις δει να τα φοράω, να τα φέρνω σε συναντήσεις μελών, αλλά και να τα χαρίζω μπροστά στα μάτια σου.....
Όπως επίσης ποτέ δεν ειπώθηκε τίποτα και σε άλλα μέλη που είναι κάτοχοι και τα φοράνε....
Και τελικά να υποθέσω ότι με τη σιωπή σου, σημαίνει ότι είσαι υπέρ της ρέπλικας;
Εδώ στο φόρουμ εδώ και πάρα πολύ καιρό έχουμε ξεκαθαρίσει (όπως ανέφερε κι ο Βαγγέλης) ότι είμαστε κατά της ρέπλικας. Πώς λοιπόν αφήνονται διάφορα μέλη, μεταξύ των οποίων και ένας mod,  να το φορούν; Πώς κάνένας δεν τους είπε τίποτα;

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6081 στις: Ιανουάριος 24, 2015, 18:22:06 μμ »
δεν ειπα γιατι δεν ηθελα να δημιουργησω θεμα οπως εκανε σημερα ο βαγγελης με το νεο μελος τον στελιο.
το οτι τα marina militare ειναι ρολογια ρεπλικες ειναι γεγονος.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #6082 στις: Ιανουάριος 24, 2015, 18:27:00 μμ »
δεν ειπα γιατι δεν ηθελα να δημιουργησω θεμα οπως εκανε σημερα ο βαγγελης με το νεο μελος τον στελιο.

μάλιστα....είσαι πολύ ευγενικός και μάλιστα δημιουργείς και τάση ευγένειας την οποία ακολουθεί όλο το φόρουμ...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6083 στις: Ιανουάριος 24, 2015, 18:29:17 μμ »

μάλιστα....είσαι πολύ ευγενικός και μάλιστα δημιουργείς και τάση ευγένειας την οποία ακολουθεί όλο το φόρουμ...
τι να κανω δηλαδη χαρη? ειδες οταν ποσταρε ο στελιος την ρεπλικα δεν μιλησα δεν ειπα κατι οπως δεν ειπα και παλαιοτερα με τα marina
οχι ομως να του την λεμε κιολας ή την λεμε σε ολους ή σε κανεναν
και νομιζω μια φορα σε εναν καφε ειχαμε κανει κουβεντα για το θεμα και το εψαξα μετα σπιτι αυτο για το trademark του marina militare
δες και τα προηγουμενα λινκσ που εχω ποσταρει!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Stelios.T

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6084 στις: Ιανουάριος 24, 2015, 18:32:10 μμ »
Διαβαζοντας του ορους προς τα μελη δεν ειδα πουθενα οτι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να γινεται αναφορα ενος ρολογιου που ειναι ρεπλικα...

Το αν ειναι κατακριτεο απο τα μελη οπως και εμενα τον ιδιο η προβολη για πωληση ή η προτροπη για αγορα ειναι κατι που το θεωρω φυσιολογικο.

Δεν το θεωρω καθολου φυσιολογικο ομως χωρις προειδοποιηση να κραζει καποιος ενα νεο μελος απο την στιγμη που δεν γινεται ενα νεο μελος να γνωριζει τι εχει αναφερθει στα χιλιαδες post του forum.

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΡΕΠΛΙΚΑ
ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΜΙΑ ΡΕΠΛΙΚΑ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΟ ΛΟΓΟ ΧΡΗΣΗΣ
ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΡΕΠΛΙΚΑ, ΕΙΠΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ STERILE ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣ(και ισως να μην φορεθει ποτε), και το ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ...

ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ, ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #6085 στις: Ιανουάριος 24, 2015, 18:37:21 μμ »

τι να κανω δηλαδη χαρη? ειδες οταν ποσταρε ο στελιος την ρεπλικα δεν μιλησα δεν ειπα κατι οπως δεν ειπα και παλαιοτερα με τα marina
οχι ομως να του την λεμε κιολας ή την λεμε σε ολους ή σε κανεναν
και νομιζω μια φορα σε εναν καφε ειχαμε κανει κουβεντα για το θεμα και το εψαξα μετα σπιτι αυτο για το trademark του marina militare
δες και τα προηγουμενα λινκσ που εχω ποσταρει!

όχι Στελιο σε κανέναν καφέ δεν ειπώθηκε ποτέ τίποτα....αν είχε αναφερθεί, θα σου είχα απαντήσει ανάλογα.
Τέλος πάντων....θα παρακαλέσω να σταματήσει εδώ το θέμα!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6086 στις: Ιανουάριος 24, 2015, 18:41:25 μμ »
να σταματησει συμφωνω απλα να ξεκαθαρισει το τοπιο για να μην εχουμε ξανα τα ιδια!
τα ρολογια απο getat και λοιπα που δεν ειναι sterile και αναφερουν πανω ειτε το ονομα panerai ειτε την φραση marina militare αποτελουν ρεπλικες και αν ως φορουμ αποφασισετε (οι mods) να μην επιτρεπουμε τετοια πραγματα οπως πχ το μεγαλυτερο φορουμ του κοσμου (wus) τοτε τοσο ολες οι ρεπλικες (πχ που γραφουν ρολεξ και δεν ειναι) οσο και  τετοιου ειδους παραδειγματα http://www.2015watches.com/replica-panerai-for-luminor-marina-militare-refpam00217-men-watch-pa111-p-68820.html (τετοιου ειδους dial εννοω γιατι αυτο ειναι ρεπλικα και για αλλους λογους πχ πανω στην μηχανη γραφει panerai )
αποτελουν ρεπλικες και απαγορευετε το ποσταρισμα τους
συμφωνουμε?
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 24, 2015, 18:43:30 μμ από stelakos »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #6087 στις: Ιανουάριος 24, 2015, 18:45:13 μμ »
Διαβαζοντας του ορους προς τα μελη δεν ειδα πουθενα οτι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να γινεται αναφορα ενος ρολογιου που ειναι ρεπλικα...

Το αν ειναι κατακριτεο απο τα μελη οπως και εμενα τον ιδιο η προβολη για πωληση ή η προτροπη για αγορα ειναι κατι που το θεωρω φυσιολογικο.

Δεν το θεωρω καθολου φυσιολογικο ομως χωρις προειδοποιηση να κραζει καποιος ενα νεο μελος απο την στιγμη που δεν γινεται ενα νεο μελος να γνωριζει τι εχει αναφερθει στα χιλιαδες post του forum.

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΡΕΠΛΙΚΑ
ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΜΙΑ ΡΕΠΛΙΚΑ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΟ ΛΟΓΟ ΧΡΗΣΗΣ
ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΡΕΠΛΙΚΑ, ΕΙΠΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ STERILE ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣ(και ισως να μην φορεθει ποτε), και το ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ...

ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ, ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!

Κοίτα να δεις τί συμβαίνει φίλε Στέλιο.
Δικαίωμα του καθένα είναι να έχει στην καταχή του ρέπλικες. Και φυσικά να τις χρησιμοποιεί ή μεταποιεί με τον τρόπο που αυτός νομίζει.
Απλά ως φόρουμ δε θα θέλαμε να παρουσιάζονται σε φωτογραφίες και θα προτιμούσαμε να μη γίνονται αναφορές σε αυτές.
Αυτή είναι η θέση του φόρουμ σχετικά με το συγκεκριμένο "είδος ρολογιού".
Αν μετά από αυτά που γράφω, είναι κάτι που δεν καταλαβαίνεις, με πολλή χαρά θα σου εξηγούσα είτε δημόσια, είτε με pm.
Απλά θα παρακαλούσα να κλείσει εδώ το θέμα, γιατί οι συνεχιζόμενοι διάλογοι επί του συγκεκριμένου θέματος δε βοηθούν σε τίποτα, παρά μόνο φθείρουν τα μέλη και τις σχέσεις αυτών,
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6088 στις: Ιανουάριος 24, 2015, 18:45:45 μμ »
ρεπλικα ναζι. :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6089 στις: Ιανουάριος 24, 2015, 18:46:03 μμ »
ομορφα τα καταλαβα ολα!
friendly
0
funny
0
like
0