Αποστολέας Θέμα: Φωτογραφίες μας....  (Αναγνώστηκε 2571219 φορές)

0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Vagelis

• Επισκέπτης
Απ: Φωτογραφίες μας....
« Απάντηση #6060 στις: Ιανουάριος 24, 2015, 17:17:29 μμ »
Κοιταχτε να δειτε πως εχει το πραγμα.

Αν παρεις ενα ρολοι μαιμου με σκοπο να το φορας εξω, να σε ρωτανε αν ειναι γνησιο και να απαντας ναι, η εστω να νομιζουν οτι ειναι γνησιο και να το παιζεις μουρη, τοτε εισαι πιο γελοιος και απο τον Σταθη Ψαλτη σε ταινια του 80 με μπλουζακι δικτυοτο.

Εγω εχω αναφερει οτι το πηρα για χαβαλε απο το Bali γνωριζοντας οτι δεν προκειται να το φορεσω εξω ποτε. Ομως βλεποντας το ρολοι να καθεται και να μην εχει νοημα οντως να μην το πεταξω ως μαιμου, ειπα να βαλω το μαστροδαιμονιο μου και να το κανω ενα ρολοι που θα μπορουσα ισως και να το φορεσω εξω (αν βγει καλο το αποτελεσμα).

Αυτη την στιγμη εχω τριψει το dial το οποιο θα βαφτει μαυρο, εχει αφαιρεθει το "αυτοκολλητο" που εγραφε Panerai στο μηχανισμο (ενας απλος κινεζικος ειναι πλεον sterile τελειως) οπως επισης ετριψα το clasp που ειχε χαραγμενο "Panerai". Στο μονο σημειο που αναφερει Panerai ειναι το λουρακι που αμα πετυχει το αποτελεσμα θα αλλαχτει ετσι και αλλιως.

Δειτε την φαση πιο χαλαρα, δεν ειναι οικονομικο το θεμα, ποσο η ποσο φαινεται οτι κοστιζει το καθε ρολοι. Το καθε τι με δεικτες πανω και ενα movement  θα μπορουσε να μας αγγιζει και να θελουμε να ασχοληθουμε.
Στέλιο εγώ προσωπικά δεν τη βλέπω καθόλου χαλαρά τη φάση και ούτε με ενδιαφέρει το οικονομικό.
Δεν πρόκειται να επικροτήσω τη λογική του παίρνουμε μια ρέπλικα σβήνουμε το logo και τη λέμε homage.
Δε μου πάει, πώς να το κάνουμε.
Και επιμένω στο φόρουμ είμαστε κατά της ρέπλικας οπότε σε παρακαλώ να μην ξανααναφερθεί αυτό το ρολόι.
Και επειδή το θεωρώ σημαντικό θέμα, αν οι υπόλοιποι mods ή admin διαφωνούν με την προσέγγισή μου θα ήθελα να το ξέρω.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #6061 στις: Ιανουάριος 24, 2015, 17:17:48 μμ »
Stelako πραγματικά δεν έχω καταλάβει ούτε ποιοι είναι οι φίλοι σου πού αναφέρεις ούτε τί εννοείς έτσι όπως γράφεις... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
πηρε απο μενα! ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Stelios.T

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6062 στις: Ιανουάριος 24, 2015, 17:19:02 μμ »
Κοιταχτε να δειτε πως εχει το πραγμα.

Αν παρεις ενα ρολοι μαιμου με σκοπο να το φορας εξω, να σε ρωτανε αν ειναι γνησιο και να απαντας ναι, η εστω να νομιζουν οτι ειναι γνησιο και να το παιζεις μουρη, τοτε εισαι πιο γελοιος και απο τον Σταθη Ψαλτη σε ταινια του 80 με μπλουζακι δικτυοτο.

Εγω εχω αναφερει οτι το πηρα για χαβαλε απο το Bali γνωριζοντας οτι δεν προκειται να το φορεσω εξω ποτε. Ομως βλεποντας το ρολοι να καθεται και να μην εχει νοημα οντως να μην το πεταξω ως μαιμου, ειπα να βαλω το μαστροδαιμονιο μου και να το κανω ενα ρολοι που θα μπορουσα ισως και να το φορεσω εξω (αν βγει καλο το αποτελεσμα).

Αυτη την στιγμη εχω τριψει το dial το οποιο θα βαφτει μαυρο, εχει αφαιρεθει το "αυτοκολλητο" που εγραφε Panerai στο μηχανισμο (ενας απλος κινεζικος ειναι πλεον sterile τελειως) οπως επισης ετριψα το clasp που ειχε χαραγμενο "Panerai". Στο μονο σημειο που αναφερει Panerai ειναι το λουρακι που αμα πετυχει το αποτελεσμα θα αλλαχτει ετσι και αλλιως.

Δειτε την φαση πιο χαλαρα, δεν ειναι οικονομικο το θεμα, ποσο η ποσο φαινεται οτι κοστιζει το καθε ρολοι. Το καθε τι με δεικτες πανω και ενα movement  θα μπορουσε να μας αγγιζει και να θελουμε να ασχοληθουμε.
Στέλιο εγώ προσωπικά δεν τη βλέπω καθόλου χαλαρά τη φάση και ούτε με ενδιαφέρει το οικονομικό.
Δεν πρόκειται να επικροτήσω τη λογική του παίρνουμε μια ρέπλικα σβήνουμε το logo και τη λέμε homage.
Δε μου πάει, πώς να το κάνουμε.
Και επιμένω στο φόρουμ είμαστε κατά της ρέπλικας οπότε σε παρακαλώ να μην ξανααναφερθεί αυτό το ρολόι.
Και επειδή το θεωρώ σημαντικό θέμα, αν οι υπόλοιποι mods ή admin διαφωνούν με την προσέγγισή μου θα ήθελα να το ξέρω.

Πλακα μου κανεις τωρα ετσι???
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6063 στις: Ιανουάριος 24, 2015, 17:20:53 μμ »
για τα getat και τα manbushijie marina militare ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ trademark της panerai  και απαγορευετε να το βαζουν αλλα ρολογια -στην ουσια ρεπλικες δηλαδη- που ειχαν παρει διαφορα μελη του φορουμ και φιλοι μου πχ ο charis, δεν θυμαμαι να ελεγες τιποτα τι σε επιασε τωρα με τον stelio που ειναι και νεο μελος
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6064 στις: Ιανουάριος 24, 2015, 17:21:33 μμ »
Stelako πραγματικά δεν έχω καταλάβει ούτε ποιοι είναι οι φίλοι σου πού αναφέρεις ούτε τί εννοείς έτσι όπως γράφεις... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
πηρε απο μενα! ;D
χαχα! οταν βιαζομαι γραφω ασχημα εχει δικαιο σε αυτο!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #6065 στις: Ιανουάριος 24, 2015, 17:22:01 μμ »
πηρε απο μενα! ;D
εισαι σε καλο δρομο,συντομα και ρολεξ! :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6066 στις: Ιανουάριος 24, 2015, 17:22:31 μμ »
πηρε απο μενα! ;D
αμα το κερνας φερε και χρυση daytona :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #6067 στις: Ιανουάριος 24, 2015, 17:23:38 μμ »
πηρε απο μενα! ;D
αμα το κερνας φερε και χρυση daytona :D
και να ηθελα,πηραν ενα 15%,απο αυτο που διαβασα δηλαδη
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Vagelis

• Επισκέπτης
« Απάντηση #6068 στις: Ιανουάριος 24, 2015, 17:24:55 μμ »

Το βρίσκεις αστείο;
για τα getat και τα manbushijie marina militare ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ trademark της panerai  και απαγορευετε να το βαζουν αλλα ρολογια -στην ουσια ρεπλικες δηλαδη- που ειχαν παρει διαφορα μελη του φορουμ και φιλοι μου πχ ο charis, δεν θυμαμαι να ελεγες τιποτα τι σε επιασε τωρα με τον stelio που ειναι και νεο μελος
θες να πεις ότι ο Χάρης έχει ρολόγια ρέπλικες;  ???
Είναι το ίδιο;  ??? ???

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #6069 στις: Ιανουάριος 24, 2015, 17:26:11 μμ »

Το βρίσκεις αστείο;
θες να πεις ότι ο Χάρης έχει ρολόγια ρέπλικες;  ???
Είναι το ίδιο;  ??? ???
τι λετε βρε ανθρωποι?πρεπει να ειστε χαλαροι ,για αυριο :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6070 στις: Ιανουάριος 24, 2015, 17:27:46 μμ »
Nα προσθεσω οτι ουτε εγω επικροτω την αγορα τετοιων ρολογιων, ουτε και  την παραγωγη τους. Ουτε εχω αγορασει ποτε στο παρελθον replica ουτε καν homage.

Αλλα το βρισκω υπερβολικο να μου απαγορευεται να μοιραστω ενα mini project το οποιο ξεκινησα ετσι για να περναει η ωρα.

Θα το εχω υποψην ομως οτι σε αυτο το forum ειναι αποδεκτος ο watch fan που θα βαλει φωτο το Panerai η το Omega του και οχι αν του αρεσουν τα modifications που μπορει να κανει σε ενα ρολοι του.

« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 24, 2015, 17:30:48 μμ από Stelios.T »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6071 στις: Ιανουάριος 24, 2015, 17:28:05 μμ »
οτι λεω το λεω παρα πολυ απλα. ΕΝΑ ΡΟΛΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΠΑΝΩ marina militare ΕΙΝΑΙ ΡΕΠΛΙΚΑ http://www.trademarkia.com/marina-militare-79011293.html
end of story
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6072 στις: Ιανουάριος 24, 2015, 17:29:51 μμ »

Το βρίσκεις αστείο;

Ειναι στο οριο μεταξυ αστειου και προσβλητικου...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Vagelis

• Επισκέπτης
« Απάντηση #6073 στις: Ιανουάριος 24, 2015, 17:33:25 μμ »

Το βρίσκεις αστείο;

Εγώ πάλι πιστεύω ότι το ποστάρισμα σου είναι άκρως προσβλητικό για φόρουμ ρολογιών αλλά δεν το συνεχίζω.
Σε παρακαλώ να μην το συνεχίσεις κι εσύ γιατί θα πάρει άσχημη τροπή.
Λήγει εδώ.

@stelakos
Νομίζω ότι καλύτερα να σου απαντήσει ο charisps μόλις μπει...
Τον αφορά περισσότερο.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6074 στις: Ιανουάριος 24, 2015, 17:37:47 μμ »

Το βρίσκεις αστείο;

Εγώ πάλι πιστεύω ότι το ποστάρισμα σου είναι άκρως προσβλητικό για φόρουμ ρολογιών αλλά δεν το συνεχίζω.
Σε παρακαλώ να μην το συνεχίσεις κι εσύ γιατί θα πάρει άσχημη τροπή.
Λήγει εδώ.

@stelakos
Νομίζω ότι καλύτερα να σου απαντήσει ο charisps μόλις μπει...
Τον αφορά περισσότερο.

Επειδη δεν πιστευω οτι σε αυτο το forum επικρατει μοναρχια, θα παρακαλουσα και τους υπολοιπους διαχειριστες να μου πουν αν και γιατι ειναι το ποσταρισμα μου "ακρως προσβλητικο".

Μπορει να ειμαι νεος σε αυτο το forum αλλα εχω παρα πολυ εμπειρια σε forum και σαν διαχειριστης, ωστε να γνωριζω ποτε προσβαλλω και εαν ο τροπος μου οδηγει σε "ασχημη τροπη"
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 24, 2015, 17:47:31 μμ από Stelios.T »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions